Το Κάλεσμα

Άκουσε την πρωτότυπη αποκάλυψη (στα αγγλικά):

Κατέβασε (πάτα το δέξι κουμπί του ποντικιού)

Όπως αποκαλύφθηκε
στον Μάρσαλ Βίαν Σάμμερς
στη 1 Απριλίου 2011
στο Μπόλντερ, Κολοράντο, ΗΠΑ.

Σχετικά με αυτήν την ηχογράφηση


Nesta gravação em áudio você está ouvindo a voz da Assembléia Angélica falando através do Mensageiro Marshall Vian Summers.

Aqui, a comunicação original de Deus, que existe além de palavras, é traduzida em linguagem e entendimento humano pela Assembléia Angélica que supervisiona o mundo. A Assembléia em seguida entrega a Mensagem de Deus através do Mensageiro.

Neste processo incrível a Voz da Revelação está falando novamente. A Palavra e o Som estão no mundo. Pela primeira vez na história, a gravação de uma revelação original falada está disponível a você e ao mundo para ser vivenciada.

Que você seja o recipiente desta dádiva de Revelação e que você esteja aberto para receber a sua Mensagem única para você e para a sua vida.Σημείωση προς τον αναγνώστη:
Η μετάφραση αυτή δόθηκε στη Society από μαθητές του Νέου Μηνύματος, οι οποίοι προσφέρθηκαν εθελοντικά να μεταφράσουν το αρχικό Αγγλικό κείμενο. Κάνουμε αυτή τη μετάφραση διαθέσιμη στον κόσμο σε αυτή την πρώιμη φόρμα, ώστε οι άνθρωποι να έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν με ένα μέρος του Νέου Μηνύματος στη δική τους γλώσσα.

Το Νέο Μήνυμα του Θεού δεν είναι μόνο μια ιδέα. Δεν είναι μόνο μια προειδοποίηση. Δεν είναι μόνο μια συνταγή. Παρουσιάζει όντως τη βάση για έναν εντελώς καινούργιο τρόπο ζωής στα πλαίσια της πραγματικότητας μιας Ευρύτερης Κοινότητας. Επομένως, πρέπει να απευθυνθεί στις θεμελιώδεις δραστηριότητες της ανθρώπινης ζωής, και σε ο,τι η ανθρωπότητα χρειάζεται να μάθει και να κάνει προκειμένου να διατηρήσει την ελευθερία της στην Ευρύτερη Κοινότητα. Το Νέο Μήνυμα συμπεριλαμβάνει μια ολόκληρη διδασκαλία για τις σχέσεις, την εργασία, τη συνεισφορά, την υγεία, την πνευματική ανάπτυξη, την ικανότητα διάκρισης, τη διακριτικότητα και την εκμάθηση του Δρόμου της Γνώσης. Αυτά συμπεριλαμβάνουν την ανάπτυξη εκείνων των ιδεών που βοηθούν στην ανακάλυψη της Γνώσης. Μια τέτοια Διδασκαλία είναι αναγκαστικά πολύ εκτεταμένη. Πρέπει να απευθυνθεί σε πολλά είδη ανθρώπων, που έχουν διαφορετικές φύσεις και διαφορετικούς τρόπους εκμάθησης. Πρέπει να απευθυνθεί και στις θεμελιώδεις ανάγκες που η ανθρωπότητα αναγνωρίζει, και σε εκείνες τις ανάγκες που η ανθρωπότητα ακόμα χρειάζεται να αναγνωρίσει.

Αυτό το μικρό βιβλίο αποτελεί μόνο μια εισαγωγή στο Νέο Μήνυμα του Θεού, διότι το ίδιο το Μήνυμα είναι πολύ μεγάλο. Συμπεριλαμβάνει μια παιδεία της ζωής στην Ευρύτερη Κοινότητα. Συμπεριλαμβάνει την εκμάθηση του Δρόμου της Γνώσης και την εκπαίδευση στο πως να κάνετε τα βήματα της Γνώσης. Συμπεριλαμβάνει την εκμάθηση της σοφίας που έχει αποκτηθεί στην Ευρύτερη Κοινότητα, και που η ανθρωπότητα μπορεί να εφαρμόσει τώρα αμέσως. Διδάσκει για τις Τέσσερις Κολώνες της ζωής και παρέχει τα μέσα στους ανθρώπους για να χτίσουν αληθινή σιγουριά, σταθερότητα και διαύγεια στη ζωή τους. Δείχνει στους ανθρώπους πως μπορούν να βρουν την αληθινή τους προσέγγιση στην έκφραση και στη συνεισφορά και πως μπορούν να αντιδράσουν, μέχρι και αυτήν τη στιγμή, για να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να επανακτήσει τη συνειδητότητά της και να διατηρήσει την ελευθερία της.

Στην ουσία όλου αυτού βρίσκεται ένα κάλεσμα προς δράση. Οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν κάτι. Το Νέο Μήνυμα του Θεού δεν είναι μόνο τροφή για περαιτέρω διαλογισμό. Δεν είναι μόνο μια σειρά ιδεών για τις οποίες οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν υποθέσεις και να διαφωνήσουν, ή να τις συγκρίνουν και να τις αντιπαραβάλλουν με άλλες ιδέες. Στο επίπεδο ιδεών, το Νέο Μήνυμα του Θεού είναι βαθύ, άλλα το αληθινό του μήνυμα δεν είναι στο επίπεδο των ιδεών. Είναι πραγματικά μια επικοινωνία από τον Δημιουργό στη μεγάλη παρουσία που ζει μέσα σε κάθε άτομο. Αυτό το είδος επικοινωνίας ξεπερνάει οποιαδήποτε κατανόηση, οποιεσδήποτε προϋποθέσεις, οποιαδήποτε αμφισβήτηση, οποιοδήποτε ζήτημα και οποιαδήποτε πολεμική. Είναι η πιο θεμελιώδης επικοινωνία που μπορεί να υπάρξει στο Σύμπαν. Είναι μια άμεση επικοινωνία από τον Δημιουργό στον Δημιουργημένο. Μιλάει από την καρδιά του Δημιουργού στην καρδιά του ατόμου που λαμβάνει το Νέο Μήνυμα.

Η κατανόηση είναι πολύ σημαντική, αλλά η κατανόηση μπορεί να μην λάβει χώρα αμέσως. Αληθινά σημαντική είναι η μυστηριώδης επικοινωνία ανάμεσα σε σάς και τον Δημιουργό. Μπορείτε να θέσετε εκατομμύρια ερωτήσεις, αλλά αυτά που χρειάζεστε πραγματικά να ξέρετε σας μεταδίδονται στο Νέο Μήνυμα του Θεού. Αυτό απαιτεί περαιτέρω εξέταση και μια πιο ενεργή χρήση του νου σας από απλώς να σας απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις σας. Διότι τι είναι μια απάντηση από τον Θεό παρά μια πρόσκληση για να συμμετάσχετε, να κάνετε ένα μεγαλύτερο ταξίδι στη μόρφωση, να διεισδύσετε βαθύτερα στο μυστήριο και στο νόημα της ζωής σας και να μάθετε να συναλλάσσεστε περισσότερο με τον κόσμο γύρω σας, αντί για λιγότερο;

Ενώ μερικοί άνθρωποι χρειάζονται όντως να αποτραβηχτούν από τον κόσμο για ένα χρονικό διάστημα προκειμένου να χτίσουν τα θεμέλια της πνευματικότητάς τους, στο τέλος οποιαδήποτε αληθινή πνευματική εργασία θα σας καθοδηγήσει πίσω στον κόσμο ως συνεισφέρων. Το Νέο Μήνυμα του Θεού το τονίζει ιδιαίτερα αυτό. Είναι ταυτόχρονα ένα κάλεσμα για συνειδητοποίηση και ένα κάλεσμα για δράση. Η Επέμβαση που υφίσταται στον κόσμο σήμερα, δηλαδή το Ευρύτερο Σκότος που εξαπλώνεται επί της ανθρωπότητας, είναι αναπόφευκτη. Δεν σηκώνει χρονοτριβή να την αντικρύσετε. Είναι ζωτικής σημασίας και φέρνει μια πάρα πολύ μεγάλη και πραγματική πρόκληση. Πως θα ξέρετε αν είναι πραγματική; Θα το ξέρετε στο επίπεδο της Γνώσης. Πως θα ξέρετε τι αληθινά σημαίνει; Θα το ξέρετε στο επίπεδο της Γνώσης. Πως θα ξέρετε πως το Νέο Μήνυμα του Θεού και ο Δρόμος της Γνώσης της Ευρύτερης Κοινότητας στον οποίον είναι ενσωματωμένο, είναι γνήσια και σημαντικά; Θα το ξέρετε στο επίπεδο της Γνώσης.

Επομένως φέρνοντας τους ανθρώπους κοντά στη Γνώση, τους φέρνετε κοντά σε όλα όσα είναι ουσιαστικά και σημαντικά στη ζωή τους. Έτσι τους φέρνετε κοντά στην επικοινωνία τους με τον Δημιουργό. Έτσι τους βοηθάτε να συνειδητοποιήσουν τη μεγάλη ανάγκη για ελευθερία στον κόσμο. Έτσι τους βοηθάτε να βρουν σιγουριά ως προς το τι πρέπει να κάνουν, μέχρι και μέσα στις εγκόσμιες συνθήκες της ζωής τους.

Το Νέο Μήνυμα του Θεού τονίζει επίσης τη σχέση σας με το περιβάλλον σας. Εδώ αρχίζει να ανοίγει έναν νέο δρόμο στην ανθρώπινη κατανόηση. Μερικοί νομίζουν ότι είναι το προϊόν του περιβάλλοντός τους, και άλλοι νομίζουν ότι κατά κάποιο τρόπο το περιβάλλον είναι προϊόν της δημιουργίας τους. Ωστόσο το Νέο Μήνυμα του Θεού φέρνει αυτές τις απόψεις μαζί διδάσκοντας πως είστε σε μια δυναμική σχέση με το περιβάλλον σας. Το επηρεάζετε και σας επηρεάζει. Αυτό συμπεριλαμβάνει και το υλικό περιβάλλον που είναι χειροπιαστό, και το νοητικό περιβάλλον που επιδράει στις σκέψεις και στα συναισθήματά σας.

Το Νέο Μήνυμα του Θεού αρχίζει να επιδεικνύει το τι σημαίνει αυτό και πως μπορείτε να το βιώσετε κάθε μέρα. Όταν αρχίζετε να κάνετε τα βήματα της Γνώσης, αρχίζετε να ασκείτε αυτήν τη συνειδητότητα και να την παίρνετε μαζί σας σε κάθε συνάντηση που έχετε, σε οποιαδήποτε κατάσταση εισέρθετε, σε κάθε σκέψη, σε κάθε αίσθηση και σε κάθε διάθεση που βιώνετε. Αυτό αποκαλείται να κάνετε το πνευματικό ταξίδι. Να διαβάσετε για το ταξίδι και να κάνετε το ταξίδι είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Μπορείτε να διαβάσετε για το ταξίδι για να ανακαλύψετε αν το ταξίδι είναι αληθινό για σας, κι αν πρέπει να το κάνετε. Αλλά μόνο όταν κάνετε το ταξίδι θα ανακαλύψετε αληθινά το τι είναι.

Αυτό το κάλεσμα είναι και άμεσο και ζωτικής σημασίας. Εκείνοι που είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν πρέπει να αρχίσουν να μαθαίνουν για την Ευρύτερη Κοινότητα. Πρέπει να μάθουν για την Επέμβαση και πρέπει να μάθουν να εκφράζουν την υποστήριξή τους στην ανθρώπινη ελευθερία και αυτοδιάθεση. Δεν θα μπορέσουν όλοι να το κάνουν αυτό εκ αρχής, αλλά μερικά άτομα είναι ήδη προετοιμασμένα. Τα προετοίμασε η ζωή. Τα προετοίμασε η ίδια τους η εσωτερική ανάπτυξη. Για αυτούς το Νέο Μήνυμα του Θεού χρησιμεύει ως επιβεβαίωση. Είναι το Μήνυμα που περίμεναν και τώρα το βρήκαν.

Για άλλους, αυτή η αναγνώριση θα πάρει περισσότερο χρόνο. Αλλά χρειάζεται να τονιστεί ξανά ότι το νόημα του Νέου Μηνύματος του Θεού είναι θεμελιώδες για κάθε άτομο, και απευθύνεται στις πραγματικές ανάγκες κάθε ατόμου. Βεβαίως δεν υπάρχουν λόγια ή ιδέες που θα ελκύσουν όλους, αλλά η συνειδητότητα της Ευρύτερης Κοινότητας είναι κάτι που όλοι χρειάζονται, μέχρι κι αν δεν μπορούν να κάνουν το ταξίδι που σας προτείνεται εδώ. Όλοι χρειάζονται να ξέρουν ότι ζουν στα πλαίσια μιας Ευρύτερης Κοινότητας, και πως ορισμένες δυνάμεις από την Ευρύτερη Κοινότητα επεμβαίνουν στις ανθρώπινες υποθέσεις και απειλούν την ανθρώπινη ελευθερία και αυτοδιάθεση. Όλοι χρειάζονται να το ακούσουν αυτό, είτε μπορούν να το αποδεχτούν εκείνη τη στιγμή είτε όχι. Αυτό είναι μια ευθύνη.

Αυτή η επικοινωνία πρέπει να αρχίσει αμέσως. Δεν αναβάλλεται, επειδή εδώ έχετε να κάνετε με ένα φυσικό φαινόμενο και όχι με ένα μυστηριώδες φαινόμενο. Η Επέμβαση δεν περιμένει. Κάθε ημέρα προχωράει. Άρα οι δραστηριότητες που χρειάζονται για να εξουδετερωθούν οι επιδράσεις της Επέμβασης, πρέπει να παραχθούν αμέσως. Το Νέο Μήνυμα του Θεού σας αποκαλύπτει τι μπορείτε να κάνετε και τι πρέπει να κάνετε προκειμένου να υψώσετε τη συνείδησή σας, να ανακτήσετε την αληθινή σας δύναμη, να υπερασπιστείτε τα Θεία σας δικαιώματά και να μορφώσετε τους άλλους ανθρώπους. Αυτό θα κάνει τη διαφορά. Μπορείτε να αναρωτηθείτε: «Τι μπορώ εγώ να κάνω;» Η απάντηση σε αυτό βρίσκεται στο Νέο Μήνυμα του Θεού. Η αληθινή ερώτηση είναι: «Βαστάει η καρδιά σας να κάνετε το απαραίτητο;» Είστε αρκετά δυνατοί με Γνώση ώστε να κάνετε το απαραίτητο; Έχετε την αυτοπεποίθηση ή έχει διαβρωθεί η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στην ανθρωπότητα τόσο πολύ που θα γυρίσετε και θα πείτε στον εαυτό σας: «Ε καλά, ο,τι να΄ναι. Δεν έχει σημασία.»

Η διάβρωση της ανθρώπινης πίστης, της πίστης στην ανθρωπότητα, είναι τόσο εκτεταμένη που πολλοί άνθρωποι απλώς θα πουν: «Ε καλά, ο,τι κι αν γίνει δεν με νοιάζει», ή «Τι μπορώ εγώ να κάνω για αυτό;» Έχουν χάσει την αίσθηση της δύναμής τους και του σθένους τους. Έχουν χάσει την επαφή με τη Γνώση. Αλλά αυτά τα πράγματα μπορούν να αποκατασταθούν και πρέπει να αποκατασταθούν, και μέσω της επίδειξης και μέσω της συνηγορίας.

Το άτομο που επιλέχτηκε να λάβει και να εκπροσωπήσει το Νέο Μήνυμα του Θεού θα χρησιμεύσει ως συνήγορος, αλλά η δική του φωνή είναι μόνο μια. Χρειάζονται πολλές φωνές να εκφράζονται υπέρ της ανθρώπινης ελευθερίας και αυτοδιάθεσης στην Ευρύτερη Κοινότητα. Χρειάζεται μεγάλη νηφαλιότητα στην επαφή σας με άλλες φυλές μέσα στο Σύμπαν. Εδώ χρειάζεστε να καταλάβετε πολύ καλά πως οι σύμμαχοί σας δεν θα παρέμβαιναν ποτέ στις ανθρώπινες υποθέσεις, και δεν θα επιχειρούσαν ποτέ να παρακάμψουν την ανθρώπινη εξουσία. Χρειάζεται μια παιδεία όσον αφορά την Επέμβαση και τις πραγματικότητες της ζωής στο Σύμπαν.

Υπάρχουν τόσα πολλά που οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν τώρα αμέσως. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Σε αυτό οι άνθρωποι είτε εκφράζουν την αυτοπεποίθησή τους, είτε εκφράζουν την έλλειψη αυτής. Το Νέο Μήνυμα του Θεού έρχεται σε μια κρίσιμη εποχή. Ο χρόνος τώρα είναι σημαντικότατος. Εάν δεν γίνει τίποτα, η Επέμβαση θα πετύχει τους στόχους της. Τότε θα είναι περίπου αδύνατο να γυρίσετε προς τα πίσω. Η ανθρώπινη εξουσία θα έχει εγκαταλείψει τον κόσμο. Ο κόσμος θα κυβερνάται από μακριά και η ικανότητά σας να αντιδράσετε ή να πράξετε εναντίον αυτής της εξουσίας θα είναι πολύ περιορισμένη. Μην το επιτρέψετε αυτό να γίνει. Πολλές ενέργειες πρέπει να δραστηριοποιηθούν. Με σχέση αυτό κάθε μέρα είναι κρίσιμη.

Μην ξεχνάτε ότι έχετε να κάνετε με κάτι που είναι μεγαλύτερο από οτιδήποτε έχετε αντιμετωπίσει ποτέ. Εάν αναζητείτε τη μεγαλιότητά σας, τη μεγάλη παρουσία μέσα σας, έτσι θα την βρείτε. Δεν θα την βρείτε μέσω του ατελείωτου διαλογισμού. Θα βρείτε τη μεγαλειότητά σας με το να την ασκήσετε στην υπηρεσία μιας μεγάλης ανάγκης και ενός άξιου σκοπού. Οι άνθρωποι βρίσκουν τη μεγαλειότητά τους πραγματοποιώντας μεγάλα έργα. Οι άνθρωποι διαφεύγουν τη θλιβερή ιδέα που έχουν για τον εαυτό τους με το να αναλάβουν μια μεγαλύτερη ευθύνη.

Έτσι ενεργεί ο Θεός. Έτσι ενεργεί η αγάπη. Έτσι ενεργεί η αλήθεια. Η επίδειξη αυτού εκτείνεται απανταχού. Ποτέ μην υποτιμήσετε το τι μια ζωή μπορεί να πραγματοποιήσει άμα κυβερνάται από την πιο ισχυρή δύναμη στο Σύμπαν. Αυτή η δύναμη και αυτό το σθένος ζουν μέσα σας. Δεν μπορείτε να το ελέγξετε. Δεν μπορείτε να το χειραγωγήσετε. Αλλά μπορείτε να το επιτρέψετε να αναδυθεί στη συνείδησή σας και να εκφραστεί διαμέσου σας. Αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο και η μεγαλύτερη πραγματοποίηση. Δεν ενέχει καμία ξένη δύναμη. Δεν υφίσταται καμία χειραγώγηση εδώ. Ουσιαστικά αυτό σημαίνει το να είστε αληθινοί με τον εαυτό σας και ειλικρινείς με τον κόσμο. Αυτό θεραπεύει τη σχέση σας με τον εαυτό σας. Αυτό θεραπεύει τη σχέση σας με τους άλλους. Αυτό θεραπεύει τη σχέση σας με τον κόσμο. Και τελικά, αυτό θεραπεύει τη σχέση σας με τον Δημιουργό, η οποία είναι η πιο πρωταρχική σχέση που έχετε.

Όλοι καλούνται εδώ – άτομα όλων των πίστεων και παραδόσεων και άτομα που δεν ακολουθούν καμία θρησκευτική παράδοση, άτομα όλων των επαγγελμάτων και κοινωνικών τάξεων, όλων των εθνικοτήτων, άτομα από οπουδήποτε. Το Νέο Μήνυμα του Θεού είναι για αυτούς. Το Νέο Μήνυμα του Θεού είναι για σας. Θα το λάβουν πρώτα εκείνοι που είναι πιο ικανοί να ανταποκριθούν, αλλά βασικά είναι ένα δώρο σε όλη την ανθρωπότητα.

Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να κάνετε τώρα αμέσως για να μάθετε παραπάνω για το Νέο Μήνυμα του Θεού, και πως να ξαναχτίσετε και να αναζωογονήσετε την αρχαία σχέση σας με τη Γνώση. Σας παρέχονται τα βήματα της Γνώσης. Είναι μέρος της εκμάθησης και της διαβίωσης του Νέου Μηνύματος. Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να κάνετε τώρα αμέσως. Ωστόσο πρέπει να αρχίσετε από κάπου. Πρέπει να βρείτε κάπου από όπου να αρχίσετε. Μέχρι και η αρχή είναι μια πράξη ελευθερίας και αυτοδιάθεσης. Μέχρι και το πρώτο βήμα, σας καθιστά ικανούς να σπάσετε τους δεσμούς του πλυσίματος εγκεφάλου του παρελθόντος σας, και να αντισταθμίσετε τις επιδράσεις του προγράμματος εφησυχασμού που παράγονται μέσω της Επέμβασης.

Το πρώτο βήμα είναι σημαντικότατο. Κάθε βήμα είναι ζωτικής σημασίας. Κάθε βήμα σας εδραιώνει ως εξουσία στα πλαίσια της ζωής σας, και επικαλείται την ευρύτερη εξουσία που ζει εντός σας, μέσα στη Γνώση σας. Αυτό χρειάζεται η ανθρωπότητα. Η ανθρωπότητα δεν θα αναπτύξει την τεχνολογία που χρειάζεται για να εξουδετερώσει την Επέμβαση, σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Η ανθρωπότητα δεν έχει ακόμα την κοινωνική συνοχή για να μιλήσει με μια φωνή στο Σύμπαν. Επομένως εναπόκειται σε άτομα και σε μικρές ομάδες ατόμων να κάνουν τη διαφορά. Εδώ δεν υπάρχει κανένας άγιος ή γκουρού για να δείξει τον δρόμο. Μέχρι και αυτός που επιλέχτηκε να λάβει το Νέο Μήνυμα του Θεού, παρόλο που είναι ο Αγγελιοφόρος, δεν είναι ο αρχηγός όλου αυτού του κινήματος. Είναι σαν μια επανάσταση χωρίς αρχηγό. Πρέπει να ανακύψει παντού, και αυτό είναι εφικτό. Σε αυτό πιστεύει ο Θεός. Σε αυτό πιστεύουν οι σύμμαχοι της ανθρωπότητας. Πρέπει κι εσείς να πιστέψετε σε αυτό. Μην αφήσετε τις εμφανίσεις του κόσμου να σας αποθαρρύνουν. Μην αφήσετε τις επιδράσεις του προγράμματος εφησυχασμού να σας κάνουν να συναινέσετε ή να αισθανθείτε αμήχανοι ή ανίκανοι. Αυτά όλα είναι απάτη. Πρέπει να αντικρύσετε την Επέμβαση και να υπενθυμίσετε στον εαυτό σας ότι ο σπόρος της συνείδησης του Θεού είναι μέσα σας, ότι η μεγάλη παρουσία είναι μέσα σας και πως εκεί πρέπει να καταθέσετε την πίστη σας, επειδή στην αλήθεια εκεί είναι που ανήκει η πίστη σας.

Μερικοί θα κατηγορήσουν τον λήπτη του Νέου Μηνύματος, ισχυριζόμενοι πως προσπαθεί να πλουτίσει και να γίνει ένας γκουρού, ή κάτι τέτοιο. Αυτά είναι ανοησίες. Αυτός παίρνει το απόλυτο ρίσκο. Δεν υπάρχει προσωπικός πλουτισμός για αυτόν σε αυτό το εγχείρημα. Είναι μια πράξη απόλυτης θυσίας της ζωής του για την ευημερία όλων των άλλων. Θα πρέπει να το δείτε αυτό για να το ξέρετε, αλλά είναι αλήθεια. Ο Θεός δεν θα επέλεγε κάποιον που θα διέφθειρε το πιο ζωτικό μήνυμα του Θεού σε αυτή την εποχή. Τώρα εδώ δεν πρόκειται για ήρωες. Το θέμα είναι να αναλάβετε μια μεγαλύτερη ευθύνη και μια ευρύτερη συνείδηση. Το θέμα είναι να δείτε πέρα από τα όρια της προσωπικής σας ζωής και να γίνετε υπεύθυνοι εκεί. Όλοι χρειάζονται να μάθουν για την Ευρύτερη Κοινότητα, όπως έχει ήδη ειπωθεί, αλλά η δουλειά λαμβάνει χώρα σε όλα τα επίπεδα – από τις πιο απλές εγκόσμιες δραστηριότητες όλο τον δρόμο μέχρι να φτάσει σε μεγάλους αριθμούς ανθρώπων. Έτσι θα προχωρήσουν όλα.

Το Νέο Μήνυμα του Θεού είναι στον κόσμο. Αυτό το μικρό βιβλίο είναι μόνο η αρχή. Είναι ο σπινθήρας. Πίσω από το σπινθήρα ενέχονται πληροφορίες βαθύτατης εμβρίθειας και μια φοβερά διεισδυτική αντίληψη – μια μεγάλη επικοινωνία από τον Δημιουργό. Μια τέτοια επικοινωνία πρέπει να έχει τρομερή δύναμη πίσω της προκειμένου να αντισταθμίσει τις επιδράσεις της Επέμβασης, και να εξουδετερώσει όλες τις βλαπτικές σκέψεις και τις αρνητικές δυνάμεις που υφίστανται στον κόσμο σήμερα.

Υπάρχουν τόσα πολλά που καταξεσκίζουν την ανθρώπινη εμπιστοσύνη και την ανθρώπινη συνεργασία. Συνεπώς, το αντίδοτο σε αυτό πρέπει να είναι πολύ δυνατό μέσα στον εαυτό του. Δεν μπορεί να είναι το προϊόν της ιδεολογίας ή των ιδεών ενός ατόμου. Πρέπει να έχει τη δύναμη του Δημιουργού μέσα του. Στην αλήθεια αυτό είναι που δίνεται στον κόσμο αυτόν τον καιρό. Η ανθρωπότητα έχει χάσει την αυτοπεποίθησή της. Έχει χάσει την εκτίμηση του εαυτού της. Αυτό οδηγεί την ανθρωπότητα να προσφύγει σε άλλες δυνάμεις στο Σύμπαν για τη διάσωσή της. Αυτό οδηγεί πολλούς ανθρώπους να υποκύψουν χωρίς αντίσταση σε καινούργιες κυριαρχικές δυνάμεις μέσα στον κόσμο σας. Ωστόσο όπως ειπώθηκε, εισέρχεστε σε μια περίοδο ανθρώπινης συνεργασίας και υπευθυνότητας. Αυτό τονίζει τη δύναμη του ατόμου, τη δύναμη των σχέσεων και τη δύναμη της κοινότητας – η δύναμη της Γνώσης εκφράζοντας τον εαυτό της σε όλα τα τρία επίπεδα.

Όπως ειπώθηκε στην αρχή αυτού του βιβλίου, Νέα Μηνύματα από τον Θεό είναι σπάνια. Ωστόσο φέρνουν μαζί τους φοβερή δύναμη και αντήχηση, και έχουν τρομερή μονιμότητα και βάθος. Θα το δείτε αυτό στα άτομα που μπορούν να ανταποκριθούν στο Νέο Μήνυμα του Θεού, και θα το δείτε αυτό στο ίδιο το Νέο Μήνυμα.

Το Νέο Μήνυμα αρχίζει να θεραπεύει τον χωρισμό ανάμεσα εσάς και τον Δημιουργό, επειδή τώρα υπηρετείτε τη Δημιουργία. Έτσι αρχίζετε να γίνεστε μια δύναμη για το καλό στην υλική ζωή. Αρχίζετε να μειώνετε τον κίνδυνο που υφίσταται μέσα σε αυτόν τον κόσμο. Αρχίζετε να γίνεστε ένας συνήγορος της Γνώσης και της ελευθερίας. Υπάρχει τρομερή ανάγκη για τέτοιους συνηγόρους.

Εδώ δεν πρόκειται για πίστη στον Ιησού, στον Βούδα ή στον Μωάμεθ. Δεν πρόκειται για αυστηρή προσκόλληση σε μια θρησκευτική παράδοση. Πρόκειται για την αληθινή ουσία της πνευματικότητάς σας και για την ευθύνη σας προς τον Δημιουργό. Η ανθρωπότητα πρέπει να εξακριβώσει τα κοινά συμφέροντά της διατηρώντας τη θρησκευτική και την πολιτιστική ποικιλία της. Τα κοινά συμφέροντά της είναι το μέλλον της και η ελευθερία της. Χωρίς αυτά, η ανθρωπότητα θα χαθεί. Όμως με αυτά, η ανθρωπότητα μπορεί να αποκτήσει μια δύναμη που πάντα έχει αποζητήσει αλλά που δεν έχει εξασφαλίσει ποτέ.

Τι μπορεί να επιφέρει ένα τόσο μεγάλο επίτευγμα; Μόνο ένα πρόβλημα που είναι τόσο μεγάλο ώστε όλοι να χρειαστούν να αντιδράσουν. Η Επέμβαση αντιπροσωπεύει αυτό το πρόβλημα. Είναι ένα πρόβλημα που προκαλεί όλους εξίσου. Δεν είναι μια πρόκληση μόνο για τους ήρωες και τις ηρωίδες. Είναι μια πρόκληση στην οποίαν όλοι πρέπει να ανταποκριθούν. Είναι άμεση και είναι επείγουσα. Και η αντίδρασή σας δεν σηκώνει αναβολή. Τι άλλο παρά η ολοκληρωτική κατάπτωση του φυσικού περιβάλλοντός σας θα μπορούσε να σκιάσει την ανθρωπότητα τόσο πολύ, ώστε όλοι να προκληθούν από αυτό; Άρα όταν κοιτάτε την Επέμβαση και σκέφτεστε: «Πώ πω, Θεέ μου! Αυτό είναι το πιο φοβερό πράγμα που έχει γίνει ποτέ!», χρειάζεστε να συνειδητοποιήσετε κι όλα πως θα μπορούσε να είναι το καλύτερο πράγμα που έχει γίνει ποτέ. Είναι μια μοναδική ευκαιρία για την ανθρωπότητα να ενωθεί για τη δική της ευημερία.

Εδώ η δύναμη και η μονιμότητα του Νέου Μηνύματος του Θεού αναγνωρίζονται. Μπορείτε να αρχίσετε να το μελετάτε σήμερα. Μπορείτε να αρχίσετε να το μαθαίνετε σήμερα. Μπορείτε να αρχίσετε να το ζείτε σήμερα. Σήμερα είναι η σωστή ημέρα. Κοιτάξτε τον κόσμο. Δεν ήρθατε εδώ κατά σύμπτωση. Ήρθατε εδώ σε αποστολή. Αυτό μπορεί να μην φαίνεται αληθινό στο επίπεδο των σκέψεών σας, αλλά στο επίπεδο της Γνώσης μέσα σας είναι αλήθεια στα σίγουρα. Η Γνώση λαχταρά και περιμένει να εκφράσει τον εαυτό της, περιμένει εσάς να γίνετε ένα όχημα για αυτήν να εκφράσει τη βούληση και την αγάπη του Θεού μέσω από σας.

Ενώ ο νους σας συνεχίζει να διεγείρεται και να έχει την προσοχή του αποσπασμένη, η ψυχή σας παραμένει ένας αιχμάλωτος μέσα σας, και αυτή είναι η πηγή όλων των βασάνων σας. Αφήστε την ψυχή σας να βγει έξω. Ανοίξτε έναν δρόμο για αυτή, και αυτή θα αρχίσει να εκδηλώνεται μέσα σας. Θα ξεκαθαρίσει όλους τους ιστούς του νου σας και θα ξεκαθαρίσει όλα τα μπερδέματα που θολώνουν την όψη σας και την κατανόησή σας. Θα σας επιτρέψει να δείτε την εξαπάτηση σε όλες τις μορφές της, ανθρώπινες και εξωγήινες. Και θα σας επιτρέψει να δείτε την αλήθεια της Γνώσης σε όλες τις μορφές της, ανθρώπινες και εξωγήινες.

Το Νέο Μήνυμα του Θεού έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή, στη σωστή στιγμή. Τα υπόλοιπα εξαρτώνται από την ανθρώπινη υπευθυνότητα και την ικανότητα της ανθρωπότητας να αντιδράσει. Για αυτό πρόκειται για την εποχή της ανθρώπινης συνεργασίας και υπευθυνότητας. Εδώ δεν μπορείτε πλέον να ψάχνετε διαφυγές. Τέρμα η απορρόφηση στον εαυτό σας. Τέρμα το κρυφτό. Είναι πλέον πολύ αργά για αυτά, διότι η ζωή σας καλεί να βγείτε έξω από τις σκιές. Σας καλεί να βγείτε από την αυτο-απορρόφησή σας. Σας καλεί να βγείτε έξω από τη σύγχυσή σας, και μέχρι και έξω από τις πεποιθήσεις σας.

Μια μεγάλη ανάγκη επικρατεί στον κόσμο. Ένα Ευρύτερο Σκότος εκτείνεται επί του κόσμου. Ο Θεός έχει προνοήσει ένα Νέο Μήνυμα, μια καινούργια απάντηση και μια καινούργια αρχή. Είναι ώρα να ξεκινήσουμε.