Συνοδοιπόροι του Αγγελιοφόρου

Ακούστε την αρχική προφορική Αποκάλυψη στα Αγγλικά:

Κατεβάστε (δεξι κλικ για κατέβασμα)

Όπως αποκαλύφθηκε στο
Μάρσαλ Βιάν Σάμμερς
στις 21 Οκτωβρίου 2012
στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας

Σχετικά με την ηχογράφηση


Nesta gravação em áudio você está ouvindo a voz da Assembléia Angélica falando através do Mensageiro Marshall Vian Summers.

Aqui, a comunicação original de Deus, que existe além de palavras, é traduzida em linguagem e entendimento humano pela Assembléia Angélica que supervisiona o mundo. A Assembléia em seguida entrega a Mensagem de Deus através do Mensageiro.

Neste processo incrível a Voz da Revelação está falando novamente. A Palavra e o Som estão no mundo. Pela primeira vez na história, a gravação de uma revelação original falada está disponível a você e ao mundo para ser vivenciada.

Que você seja o recipiente desta dádiva de Revelação e que você esteja aberto para receber a sua Mensagem única para você e para a sua vida.Σημείωση προς τον αναγνώστη:
Η μετάφραση αυτή δόθηκε στη Society από μαθητές του Νέου Μηνύματος, οι οποίοι προσφέρθηκαν εθελοντικά να μεταφράσουν το αρχικό Αγγλικό κείμενο. Κάνουμε αυτή τη μετάφραση διαθέσιμη στον κόσμο σε αυτή την πρώιμη φόρμα, ώστε οι άνθρωποι να έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν με ένα μέρος του Νέου Μηνύματος στη δική τους γλώσσα.


Ο καθένας που μπορεί να λάβει την Αποκάλυψη, με ταπεινότητα και ειλικρίνεια, μπορεί να γίνει συνοδοιπόρος με τον Αγγελιοφόρο. Σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό, θα ακολουθήσουν τον τρόπο ζωής του. Θα ακολουθήσουν το μονοπάτι που χαράζει για όλους.

Οποιοσδήποτε αληθινός μαθητής θα το κάνει αυτό με φυσικότητα διότι ακολουθούν τη Γνώση, και κάνουν τα Βήματα της Γνώσης και οικοδομούν ένα ισχυρό θεμέλιο για την ευρύτερη και μελλοντική τους ζωή μέσα από τους Τέσσερις Πυλώνες της ανάπτυξης – τον Πυλώνα των Σχέσεων, τον Πυλώνα της Εργασίας και της Προσφοράς, τον Πυλώνα της Υγείας και τον Πυλώνα της Πνευματικής Ανάπτυξης.

Το να είσαι συνοδοιπόρος με τον Αγγελιοφόρο σημαίνει ότι κατανοείς την Αποκάλυψη, καθώς αφορά τη δική σας ζωή και τις ζωές εκείνων που θα επηρεάσετε.

Είναι ένα μεγάλο κάλεσμα, βλέπετε, αλλά προτού να μπορέσετε να δώσετε, πρέπει να λάβετε και πρέπει να προετοιμαστείτε, γιατί δεν είστε έτοιμοι για την ευρύτερη ζωή σας. Δεν είστε έτοιμοι για το μεγαλύτερο σκοπό σας, που σας περιμένει τόσο πολύ καιρό για να ξεκινήσετε.

Πρώτον, πρέπει να επιτρέψετε στη Γνώση να αναδιοργανώσει τη ζωή σας, να φέρει αρμονία και ισορροπία, ακεραιότητα, σκοπό και νόημα. Και αυτό θα πάρει χρόνο, γιατί υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να ξεπεραστούν και ορισμένα πράγματα που πρέπει να ξεκινήσουν και να συνεχίσουν.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι ακόμη σε θέση να πραγματοποιήσουν μια τέτοια μεγάλη προετοιμασία για λογαριασμό τους και για λογαριασμό άλλων, τόσο αυτών που βλέπουν όσο και των αθέατων, από των οποίων εξαρτάται η ανάπτυξή τους.

Στην αρχή, οι άνθρωποι σκέφτονται ότι το ταξίδι αφορά αυτούς, την ευτυχία και την ικανοποίησή τους, αλλά στην πραγματικότητα είναι κάτι μεγαλύτερο από αυτά τα πράγματα. Και θα ανακαλύψουν καθώς συνεχίζουν ότι μαθαίνουν όχι μόνο για τους εαυτούς τους, αλλά και για τους άλλους και, με τον δικό τους μικρό τρόπο, για ολόκληρο τον κόσμο.

Διότι ο Θεός θέλει τώρα η ανθρωπότητα να μάθει τον Δρόμο της Γνώσης της Ευρύτερης Κοινότητας.

Ο Θεός θέλει η ανθρωπότητα να προετοιμαστεί για το μέλλον και το πεπρωμένο της στα πλαίσια της νοήμονος ζωής της Ευρύτερης Κοινότητας στον κόσμο.

Ο Θεός θέλει οι θρησκείες να συνεργάζονται μεταξύ τους, επειδή όλες γεννιούνται από την ίδια Πηγή. Και τελικά, αν γίνουν σωστά κατανοητές υπό το Φως της Νέας Αποκάλυψης, εξυπηρετούν όλες τον ίδιο σκοπό και το ίδιο αποτέλεσμα, που είναι η διατήρηση της Γνώσης ζωντανής στον κόσμο, να δώσουν στους ανθρώπους την ευκαιρία να ανακαλύψουν την ευρύτερη ζωή καθώς και το σκοπό τους μέσα στα πλαίσια των συνθηκών του κόσμου.

Γιατί, βλέπετε, ότι το πεπρωμένο είναι τα πάντα, γιατί ο καθένας έχει σταλεί στο κόσμο για ένα μεγαλύτερο σκοπό. Εάν ο σκοπός τους μπορεί να ανακαλυφθεί και να εκπληρωθεί επαρκώς, τότε κάποιος εκπληρώνει και το μεγαλύτερο πεπρωμένο του.

Αλλά, δυστυχώς, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το έχουν βρει αυτό, και οικοδομούν τις ζωές του με τέτοιο τρόπο που να μην προσανατολίζεται προς αυτό. Είναι χαμένοι στον κόσμο – χαμένοι και έρημοι. Ακόμα κι αν είναι πλούσιοι, ακόμα κι αν έχουν όλα τα προνόμια που όλοι αναζητούν, είναι χαμένοι και εγκαταλελειμμένοι . Οι ζωές τους είναι άδειες. Δεν μπορούν να ικανοποιηθούν .

Διότι μόνο η Γνώση μπορεί να εκπληρώσει τη ζωή σας και η Γνώση προέρχεται από τον Θεό. Και η Γνώση συνδέεται με το σκοπό και το πεπρωμένο σας. Και το πεπρωμένο σας συνδέεται με εκείνους τους ανθρώπους που θα το μοιραστούν στην ιδιαίτερη έκφρασή του.

Αλλά όταν ένας Αγγελιαφόρος έρχεται στον κόσμο, βλέπετε, καθορίζει την κατεύθυνση του πεπρωμένου πολλών, πολλών ανθρώπων, είτε άμεσα είτε έμμεσα. Το να σκεφτείτε κάτι άλλο πέρα από αυτό θα χάσετε ένα από τα κρίσιμα συστατικά στην αυτο- αποκάλυψη σας. Γιατί αυτή είναι που σας απομακρύνει από το Διαχωρισμό, βλέπετε·να συνειδητοποιήσετε ότι οι ιερές σχέσεις της ζωής σας δημιουργούν το πλαίσιο και το νόημα της ζωής σας και ότι αυτές οι σχέσεις ήταν καθορισμένες πριν έλθετε. Το πώς θα τις βρείτε και εάν θα τις βρείτε, εξαρτάται από πολλές περιστάσεις εδώ στη Γη.

Αλλά δεν μπορείτε να αλλάξετε την πραγματικότητα του πεπρωμένου σας. Δεν μπορείτε να αλλάξετε τη σημασία του πεπρωμένου σας. Δεν μπορείτε να το αλλάξετε για να ανταποκριθεί στους στόχους και τις προτιμήσεις σας.

Όταν γίνετε συνειδητά συνοδοιπόροι του Αγγελιοφόρου, τότε, αυτό σας επιτρέπει να συνηχήσετε με αυτό το μεγαλύτερο σκοπό, και αυτό θα σας δώσει μια αίσθηση ενθάρρυνσης, θάρρους και δύναμης που τίποτα άλλο δεν μπορεί να σας το προσφέρει αυτό.

Γιατί αυτά τα πράγματα τώρα συνδέονται με το πεπρωμένο σας και όχι με άλλες φιλοδοξίες ή δραστηριότητες .

Το να λάβετε την Αποκάλυψη σημαίνει να γίνετε συνοδοιπόροι του Αγγελιοφόρου. Για να να γίνετε
συνοδοιπόροι του Αγγελιοφόρου πρέπει να λάβετε την Αποκάλυψη.

Αν και δεν θα βρίσκεται για πάντα στον κόσμο, το να μάθετε από αυτόν ενώ βρίσκεται εν ζωή είναι μια ουσιαστική σχέση για σας τώρα. Επειδή είναι ο φορέας του Νέου Λόγου και της Διδασκαλίας του Θεού για τον κόσμο. Είναι ο σπόρος της Γνώσης και της Σοφίας της Ευρύτερης Κοινότητας στον κόσμο. Δεν υπάρχει κανένας άλλος που να μπορεί να το κάνει αυτό για τον κόσμο.

Υπό αυτό το πρίσμα, ο Ουρανός θεωρεί αυτόν και όλους όσους συνδέονται μαζί του και μοιράζονται το πεπρωμένο του ως τη μεγαλύτερη ελπίδα για την ανθρωπότητα. Αν και υπάρχουν και άλλα ελπιδοφόρα άτομα και άλλα μεγάλα κινήματα στον κόσμο, κανένα δεν είναι τόσο ουσιαστικό για τη μελλοντική ευημερία της ανθρωπότητας,- τη μελλοντική επιτυχία, τη μελλοντική λύτρωση – όπως αυτό.
Εδώ θα συμμετάσχουν όλες οι θρησκείες του κόσμου. Εδώ όλα όσα είναι καλά θα εμπλακούν. Θα συμμετάσχουν όλα όσα έχουν δημιουργηθεί και είναι ευεργετικά. Όλοι όσοι αισθάνονται ένα γνήσιο κάλεσμα θα καλεστούν και θα επηρεαστούν και θα επιδράσουν εάν θα μπορέσουν να έχουν την ευκαιρία να λάβουν και να βιώσουν την Αποκάλυψη.

Δεν έχει νόημα κάποιος να υπερασπίζεται τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις αν τον εμποδίζουν να δεχθεί το Λόγο του Θεού αυτή την εποχή αλλά και τα επόμενα χρόνια που θα έρθουν .

Εκείνοι που είναι ταπεινοί υπό το Πρίσμα της Αποκάλυψης θα επιδείξουν την ταπεινοφροσύνη και το σεβασμό τους. Αλλά όσοι στερούνται αυτής της ταπεινοφροσύνης θα αγωνιστούν και θα την πολεμήσουν, πιστεύοντας ότι οι ιδέες τους και οι πεποιθήσεις τους είναι η αλήθεια όταν στην πραγματικότητα είναι μόνο προσεγγίσεις σε μια αλήθεια που εκτείνεται πέρα από αυτούς και την κατανόησή τους.

Το να είσαι συνοδοιπόρος του Αγγελιοφόρου σημαίνει να ζεις όπως ζει ο Αγγελιαφόρος, να δεχτείς και να υιοθετήσεις την Αποκάλυψη και όλα όσα σου προσφέρει σε κάθε πτυχή της ζωής σου. Πρέπει να αναγνωρίσετε ότι συμμετέχετε σε κάτι πολύ μεγάλο. Ακόμα και αυτή τη στιγμή, στην εποχή τής πολύ ταπεινής της έναρξης, – ακόμα και χωρίς αναγνώριση από τον κόσμο, ακόμη και χωρίς κύρος – χωρίς μεγάλα μνημεία, χωρίς τελετουργίες, χωρίς την εκτίμηση των ανθρώπων παντού – συμμετέχετε σε κάτι στην αρχή, στο ξεκίνημα.

Και σε αυτά τα ιερά χρόνια της ζωής του Αγγελιοφόρου, ποιοι θα είναι οι σύντροφοί του; Ποιοι θα είναι οι βοηθοί του; Ποιος θα λάβει το δώρο από αυτόν και θα το μοιραστεί με τους άλλους;

Αυτή είναι η εποχή της Αποκάλυψης, βλέπετε. Έρχεται μόνο μία φορά κάθε χιλιετία και ζείτε σε μια τέτοια εποχή. Μήπως αυτό δεν ρίχνει φως στο μεγαλύτερο σκοπό σας στον κόσμο; Αυτό δεν έχει σχέση με τον λόγο για τον οποίο έχετε σταλεί και βρίσκεστε εδώ για να τον εκπληρώσετε τελικά; Δεν συνδέεται αυτός με τη Γνώση μέσα σας, η οποία συνδέεται με τη Γνώση στο σύμπαν και τον Δημιουργό, που είναι η Πηγή του;

Ακόμα κι αν είσαι ο μόνος που θα δεχθεί την Αποκάλυψη, συμμετέχεις στην πραγματικότητα της καθώς συνεχίζεις. Και αυτή η πραγματικότητα θα αναπτυχθεί με φυσικότητα, γιατί αναδύεται από μέσα σας προς τα έξω – προσαρμόζοντας την εξωτερική σας ζωή, επηρεάζοντας τις αξίες και τις προτεραιότητές σας, δίνοντάς σας βαθύτερη εμπιστοσύνη και μεγαλύτερη δύναμη.

Ακόμα κι αν μόλις αρχίζετε, είναι μια μεγάλη ευκαιρία για σας. Είναι πράγματι μια ευλογία. Δεν μπορείτε ακόμα στην αρχή να διαπιστώσετε πόσο πλήρης είναι αυτή η ευλογία και ίσως και για πολύ καιρό ακόμα καθώς συνεχίζετε, καθώς παλεύετε με τον εαυτό σας- με την αντίθεση μέσα σας που δημιούργησε το Διαχωρισμό για σας και την αντίθεση στον κόσμο που συγκρατεί τους ανθρώπους από το να δεχθούν την Χάρη και τη Δύναμη του Δημιουργού, όπως αυτή εκφράζεται τώρα σε έναν ριζικά μεταβαλλόμενο κόσμο.

Πρέπει λοιπόν να κάνετε τα Βήματα της Γνώσης, τότε, διαφορετικά αυτά τα πράγματα θα είναι μόνο μια πεποίθηση και μια ιδέα, με την οποία είτε θα συμφωνήσετε ή θα εναντιωθείτε. Αλλά δεν έχετε ακόμα συνδεθεί με την πραγματικότητα της Αποκάλυψης, έτσι δεν γνωρίζετε. Και η απόρριψή σας γεννιέται από άγνοια και φόβο και η αποδοχή σας δεν είναι ακόμη αυθεντική, γιατί η πραγματικότητα δεν είναι ακόμα αρκετά ισχυρή μέσα σε σας για να σας δείξει τη σημασία της, το σκοπό και την τεράστια αξία της για τη ζωή σας.

Δεν θα πρέπει ο καθένας να λάβει τη Νέα Αποκάλυψη του Θεού, αλλά ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων θα το κάνει, σε όλο τον κόσμο, για να κατοικήσει εδώ στα μυαλά και τις καρδιές των ανθρώπων και στη συνέχεια θα αρχίσει να εκπέμπει τη σοφία, τη δύναμη και την αποτελεσματικότητά της, σε εκείνους που δεν μπορούν να τη δεχθούν, σε εκείνους που δεν έχουν μάθει γι ‘αυτή, σε όσους έχουν μεγάλη ανάγκη, σε εκείνους που πλήττονται από τη φτώχεια και την καταπίεση, σε εκείνους που ηγούνται στις κυβερνήσεις και στις μεγάλες επιχειρήσεις του κόσμου και σε όλους τους άλλους ενδιάμεσα.

Η σοφία και η δύναμη της Αποκάλυψης θα εκταθεί προς τα έξω, θα μεταδίδεται μέσα από τα μυαλά και τις καρδιές των ανθρώπων, μεταδιδόμενη τώρα [από] εκείνους που μοιράζονται το πεπρωμένο που δόθηκε από τον Αγγελιοφόρο στην εποχή του στη Γη, που δόθηκε από την Αποκάλυψη για όλους τους καιρούς,που δόθηκε για την αξία και την ανακάλυψη των ανθρώπων παντού, τόσο τώρα όσο και στο μέλλον.

Εκείνοι που είναι συνοδοιπόροι του Αγγελιοφόρου στην εποχή του στη Γη θα πρέπει να θεωρούνται τόσο τυχεροί που έχουν αυτή την ευκαιρία από όλους όσους στο μέλλον δεν θα είναι παρόντες ή που δεν μπορούν να ανταποκριθούν αυτή τη στιγμή.

Δεν μπορείτε ακόμα να το δείτε αυτό, επειδή είστε απορροφημένοι από τον κόσμο και δεν μπορείτε να δείτε το μεγαλύτερο νόημα που δίνεται τώρα στον κόσμο. Έτσι θα πρέπει να ακούσετε και να εξετάσετε και να είστε ανοιχτοί στην Αποκάλυψη έτσι ώστε να σας αποκαλυφθεί στα πλαίσια της δικής σας εμπειρίας. Τότε η πραγματικότητα της θα προκύψει φυσικά, γιατί προέρχεται από το πιο φυσικό μέρος μέσα σας.

Το να είστε συνοδοιπόροι του Αγγελιοφόρου σημαίνει να αντιμετωπίσετε την δυσκολία που θα αντιμετωπίσει ο ίδιος
προκειμένου να φέρει τη Νέα Αποκάλυψη στον κόσμο – σε έναν κόσμο αμφισβήτησης και σύγκρουσης, φόβου, αμφιβολίας και δεινών·σε έναν κόσμο όπου ακόμη και οι θρησκείες είναι πλέον πολωμένες η μια ενάντια στην άλλη και χρησιμοποιούνται για πολιτικούς σκοπούς, προκαλώντας συγκρούσεις, διαμάχες και βία.

Καθώς οι παγκόσμιοι πόροι θα φθίνουν στο μέλλον, αυτές οι συγκρούσεις θα γίνονται πιο σοβαρές, και οι άνθρωποι θα είναι πιο πολωμένοι μέσα στα έθνη τους αλλά η πόλωση θα υφίσταται και μεταξύ των εθνών τους. Τι θα είναι σε θέση να υπερνικήσει αυτές- τις συνεχώς αυξανόμενες δυσκολίες και τον μεγάλο κίνδυνο του πολέμου που αυτές θα παράγουν, πέρα από το ίδιο το Φως της Αποκάλυψης που θα περιορίσει αυτές τις δραστηριότητες και τις προθέσεις και θα ενεργοποιήσει τη συνειδητοποίηση ότι όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο πρέπει τώρα να εργαστούν για τη διατήρηση του πολιτισμού και την ευημερία του κόσμου ώστε να μπορέσει να αναδυθεί σε αυτή την Ευρύτερη Κοινότητα της ζωής ως ελεύθερος και αυτο-καθοριζόμενος κόσμος;

Εάν θα μπορούσατε να αναγνωρίσετε τις μεγάλες προκλήσεις και τις αντιξοότητες που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε, θα βλέπατε τη σημασία της δικιάς σας ζωής και τη σημασία της Αποκάλυψης και τη σημασία του Αγγελιοφόρου που βαδίζει στον κόσμο καθώς και την ευκαιρία σας να βαδίσετε μαζί του.

Αλλά πρέπει να έχετε τη δύναμη της Γνώσης και τη πραγματικότητα της Αποκάλυψης για να σας δοθεί το θάρρος να αντιμετωπίσετε τόσο μεγάλα και μνημειώδη καθήκοντα γνωρίζοντας ότι θα παίξετε το μικρό αλλά ουσιαστικό σας ρόλο και ότι αν αρκετά άτομα μπορούν να ανταποκριθούν, τότε το μέλλον της ανθρωπότητας θα γίνεται όλο και πιο ελπιδοφόρο, όλο και πιο ευεργετικό. Η πιθανότητα να αποφύγετε τη μεγάλη έλξη του πολέμου και των συγκρούσεων θα αυξηθεί και θα ξεπεράσει αυτές τις τάσεις επαρκώς ώστε η ανθρωπότητα να ξεπεράσει αυτό το μεγάλο όριο και να αναδυθεί σε έναν καινούριο κόσμο, μια νέα ζωή και ένα μεγαλύτερο μέλλον.

Είναι η μεγάλη Αγάπη του Δημιουργού, τη στιγμή του μεγάλου κινδύνου, που καθιστά όλα αυτά δυνατά. Ακόμα κι αν φαίνεται αδύνατο, ακόμη και αν δεν μπορείτε να δείτε έναν δρόμο, ακόμα κι αν όλα φαίνονται να λειτουργούν εναντίον αυτού, η Γνώση θα σας οδηγήσει να ακολουθήσετε το ταξίδι σας, να βαδίσετε στο Φως της Αποκάλυψης.

Αυτή [η Γνώση] είναι η δύναμη πάνω από όλες τις δυνάμεις. Αυτό είναι το θάρρος πέρα από κάθε θάρρος. Αυτή είναι η δύναμη, το σθένος και το θάρρος που δεν προκαλούν συγκρούσεις και πόλεμο. Δεν είναι μισητή. Δεν περιέχει εκδίκηση. Δεν είναι αλαζονική και αδαής. Δεν τοποθετεί τους ανθρώπους σε θέσεις ανώτερης εξουσίας πάνω από όλους τους άλλους. Δίνει σε όλους εξουσία ανάλογα με τη φύση, το σκοπό και το σχεδιασμό τους στον κόσμο για αυτή την εποχή.

Θα χρειαστεί να υπάρξουν πολλοί άνθρωποι δυνατοί με τη Γνώση για να αλλάξουν το ρεύμα για την ανθρωπότητα. Και θα πρέπει να συντονιστούν ικανοποιητικά μεταξύ τους στις προσπάθειες τους να αποκτήσουν δύναμη και συνεργασία.
Αυτό έχει σχέση με σας, βλέπετε. Αυτό έχει σχέση μόνο για σας και με τον λόγο έχετε έρθει. Δεν είναι μια φιλοσοφία. Δεν είναι μόνο μια άλλη προσέγγιση. Δεν είναι μια διδασκαλία ανάμεσα σε πολλές άλλες διδασκαλίες. Είναι η Διδασκαλία αυτής της περιόδου και αυτής της εποχής. Αυτός ο μεγάλος ισχυρισμός μπορεί να τεκμηριωθεί μόνο από μια τόσο σπουδαία Διδασκαλία και θα το γνωρίσετε μόνο αφού λάβετε το δώρο της Αποκάλυψης – τις πρακτικές της, το όραμά της και την πραγματικότητά της.

Το καθήκον του Αγγελιοφόρου είναι πολύ δύσκολο. Του πήρε χρόνια να προετοιμαστεί γι αυτό, καθώς χρειάστηκε 40 χρόνια για να λάβει την Αποκάλυψη. Σαράντα χρόνια, ώστε να έχετε μια τέτοια δυνατότητα, ώστε να προκύψει η μεγάλη σας ευκαιρία, ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη ελπίδα για την ανθρωπότητα, ώστε η ανθρωπότητα να μπορεί να προετοιμαστεί για τη μεγάλη αλλαγή που έρχεται στον κόσμο και για τη δύσκολη συνάντηση με τη νοήμονα ζωή στο σύμπαν.
Όλοι τώρα καλούνται σε μια μεγαλύτερη υπηρεσία, βλέπετε, γιατί αυτές οι εξαιρετικές στιγμές βασίζονται επάνω σας. Και από εδώ και πέρα, τίποτα δεν θα φαίνεται φυσιολογικό ή σταθερό στον κόσμο γύρω σας καθώς αρχίζετε να εισέρχεστε στους πρόποδες των Μεγάλων Κυμάτων της αλλαγής.

Θα χρειαστείτε αυτή την εσωτερική δύναμη για να διατηρήσετε την ισορροπία σας, καθώς τα ύδατα γίνονται πιο ταραχώδη, καθώς το πλοίο σας ταλαντεύεται πέρα δώθε καθώς δημιουργείται αβεβαιότητα γύρω σας και εχθρότητα και θυμός σε πολλούς λαούς. Θα χρειαστείτε μια μεγαλύτερη πυξίδα, ένα μεγαλύτερο βαρόμετρο, ένα μεγαλύτερο έρμα για να κρατήσετε τη ζωή σας σταθερή στις ταραγμένες περιόδους που έρχονται.

Για να το μοιραστείτε αυτό θα πρέπει να γίνετε συνοδοιπόροι του Αγγελιοφόρου και να τον διατηρήσετε στο μυαλό σας. Γιατί είναι εδώ για να σας υπηρετήσει και είστε εδώ για να τον υπηρετήσετε όχι προσωπικά, αλλά σε μια μεγάλη προσπάθεια να σωθεί η ανθρωπότητα από τις άγνωστες καταστροφές που αντιμετωπίζει τώρα και θα αντιμετωπίσει όλο και περισσότερο στα χρόνια που έρχονται.

Αυτό που σας κρατά μακριά από τον κίνδυνο και την τραγωδία του Διαχωρισμού σας είναι η Αποκάλυψη και η πραγματικότητά της. Αυτό που αποκαθιστά την ακεραιότητά σας, τη δύναμή σας, το θάρρος σας και την αποφασιστικότητά σας είναι η δύναμη της Γνώσης μέσα σας, την οποία ο Θεός σας έχει δώσει για αυτή την εποχή και για το σύνολο των περιστάσεων.

Οι σπουδαίες σχέσεις σας είναι πολύ πιο σημαντικές από τις ιδέες σας, τις πεποιθήσεις σας ή οτιδήποτε μπορεί να δημιουργήσει και να συγκεντρώσει η διάνοια σας. Μην νομίζετε ότι μια μεγάλη ιδεολογία μπορεί να αντέξει τη μεγάλη αλλαγή που έρχεται στον κόσμο. Μην νομίζετε ότι μια όμορφη θεολογία μπορεί να αντέξει την σκληρότητα και τις απαιτήσεις ενός μεταβαλλόμενου κόσμου. Μην νομίζετε ότι οι καλές προθέσεις μόνο έχουν τη δύναμη να ξεπεράσουν το φόβο και την αβεβαιότητα που θα δείτε γύρω σας, ακόμα και μέσα στον εαυτό σας.

Αυτό είναι ένα κάλεσμα για να είστε δυνατοί, να είστε αποφασισμένοι, να ξεπεράσετε τα μικρά πράγματα, να παραμερίσετε τα μικρά πάθη, να οικοδομήσετε μεγαλύτερη δύναμη και θεμέλια στους Τέσσερις Πυλώνες της ζωής σας. Αυτό είναι που κάνει ο Αγγγελιοφόρος . Αυτό σας ζητά να κάνετε – για τον εαυτό σας και για τους άλλους και για ολόκληρο τον κόσμο. Αυτή είναι η δύναμη που οι άλλοι δεν θα έχουν. Αυτή είναι η διαύγεια που δεν θα έχουν οι άλλοι. Αυτή είναι η βεβαιότητα που δεν θα έχουν οι άλλοι. Τότε ποιος θα τους τα δώσει; Πώς θα μοιραστεί αυτό σε έναν κόσμο αυξανόμενου άγχους, αβεβαιότητας και συγκρούσεων;

Αυτή η ερώτηση και οι ερωτήσεις σας είναι για εσάς, να τις σκεφτείτε και να αναρωτηθείτε με τον εαυτό σας. Διότι δεν είναι τυχαίο ότι έχετε μάθει για την Αποκάλυψη. Προοριζόταν να το κάνετε, βλέπετε, επειδή είναι μέρος του πεπρωμένου σας. Ακόμα κι αν είστε επικριτικοί, ακόμα κι αν είστε αβέβαιοι, ακόμα κι αν είστε καχύποπτοι, σκεπτόμενοι ότι είναι σαν κάτι άλλο παραπλανητικό που υπήρξε στο παρελθόν, δεν είναι τυχαίο ότι έχετε αξιωθεί με αυτή κατά τη διάρκεια της ζωής του Αγγελιοφόρου .

Κάποια μέρα θα φύγει από αυτόν τον κόσμο και η σοφία του θα αποθηκευτεί και θα καταγραφεί για την ανθρωπότητα. Αλλά ακόμη μεγαλύτερο από τον Αγγελιοφόρο είναι το ίδιο το Μήνυμα, το οποίο δόθηκε με μεγάλη προσοχή, με συχνή επανάληψη, με μεγάλη σαφήνεια και κατάδειξη, ώστε να μην μπορεί να συγχέεται με άλλα πράγματα. Και δεν πρέπει να εξισώνετε τη Νέα Αποκάλυψη με άλλα πράγματα, γιατί αντιπροσωπεύει μια καινούρια αρχή στην κατανόησή σας και την αρχή μιας νέας ζωής για σας.

Αυτή είναι η δύναμή και η σημασία της τώρα. Αυτή θα είναι η ανάγκη για το μέλλον. Γιατί η παλιά σας ζωή θα πέσει θύμα της διαφωνίας του κόσμου. Η παλιά σας θέση θα είναι ευάλωτη. Οι παλιές σας αντιλήψεις και ιδέες μπορεί να λειτουργήσουν εναντίον σας στον μεταβαλλόμενο κόσμο γύρω σας.

Θα χρειαστείτε μια καινούρια ζωή για έναν καινούριο κόσμο. Τίποτα λιγότερο, βλέπετε. Αυτό θα φέρει νέες σχέσεις σε σας και θα αποκαταστήσει εκείνες τις παλιές που μπορούν να αποκατασταθούν

Αυτό είναι μέρος του δώρου του Αγγελιοφόρου για σας. Γιατί δεν φέρνει μόνο το Μήνυμα, αλλά βιώνει το Μήνυμα και επιδεικνύει το Μήνυμα και έχει περάσει από πολλές από τις αντιξοότητες και τις αβεβαιότητες που θα συναντήσετε κατά μήκος του δρόμου και πιθανόν να συναντάτε ακόμα και αυτήν τη στιγμή.

Ας Δώσουμε λοιπόν ευλογία, σε όλους όσους μπορούν να είναι συνοδοιπόροι με τον Αγγελιοφόρο και τον μοιράζονται σε αυτή την πραγματικότητα και την ενισχύουν για τη δική τους αποκατάσταση και για το δώρο που έχουν να δώσουν στους άλλους στον κόσμο που επιδιώκουν να ανακτήσουν την αξιοπρέπεια, τη δύναμή, το θάρρος τους και την αληθινή τους κατεύθυνση στη ζωή.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη ζωή και η μεγαλύτερη υπόσχεση, και δεν θα προκύψει υπό κανονικές συνθήκες, γιατί τίποτα δεν αναδύεται κάτω από κανονικές συνθήκες. Αναζητώντας την ήρεμη, ήσυχη, άνετη ζωή, τότε η εσωτερική σας ζωή δεν θα εμφανιστεί ποτέ. Ζητώντας μόνο την ευτυχία θα εξαπατηθείτε. Και θα χάσετε τη μεγάλη σας ευκαιρία να δώσετε τα δώρα σας σε έναν κόσμο που έχει ανάγκη.

Είναι οι αντιξοότητες του κόσμου που θα το προκαλέσουν σε εσάς και θα σας πείσουν ότι δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική λύση. Δεν υπάρχει διαφυγή. Δεν υπάρχει διαφυγή στη φαντασία, ή στις επιδιώξεις της ευτυχίας ή ζώντας κάποια εξιδανικευμένη ζωή σε έναν κόσμο που τώρα αρχίζει να υπονομεύει την προστασία και την ασφάλεια ολόκληρου του ανθρώπινου πολιτισμού.

Όταν το δείτε τελικά αυτό και έχετε το θάρρος να το αντιμετωπίσετε, θα αναγνωρίσετε ότι πρέπει να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Και θα αναγνωρίσετε την Αποκάλυψη καθώς ο Θεός σας παρέχει τα μέσα και το όραμα για να το κάνετε αυτό.
Ας είναι οι ευλογίες του Ουρανού επάνω σε σας και σε όλους εκείνους που μπορούν να γίνουν συνοδοιπόροι του Αγγελιοφόρου – στην κατανόηση, στο πνεύμα, στο συναίσθημα, να δώσουν δύναμη στην Αποκάλυψη και υπόσχεση στη ζωή σας, γιατί είναι ένα και το αυτό.