Η Καρδιά του Θεού

Ακούστε την αρχική προφορική Αποκάλυψη στα Αγγλικά:

Κατεβάστε (δεξι κλικ για κατέβασμα)

Όπως αποκαλύφθηκε στον Αγγελιοφόρο του Θεού
Mάρσαλ Βιάν Σάμμερς
στις 25 Ιανουαρίου 2015
στην Ιερουσαλήμ του Ισραήλ

Σχετικά με την ηχογράφηση


Nesta gravação em áudio você está ouvindo a voz da Assembléia Angélica falando através do Mensageiro Marshall Vian Summers.

Aqui, a comunicação original de Deus, que existe além de palavras, é traduzida em linguagem e entendimento humano pela Assembléia Angélica que supervisiona o mundo. A Assembléia em seguida entrega a Mensagem de Deus através do Mensageiro.

Neste processo incrível a Voz da Revelação está falando novamente. A Palavra e o Som estão no mundo. Pela primeira vez na história, a gravação de uma revelação original falada está disponível a você e ao mundo para ser vivenciada.

Que você seja o recipiente desta dádiva de Revelação e que você esteja aberto para receber a sua Mensagem única para você e para a sua vida.Σημείωση προς τον αναγνώστη:
Η μετάφραση αυτή δόθηκε στη Society από μαθητές του Νέου Μηνύματος, οι οποίοι προσφέρθηκαν εθελοντικά να μεταφράσουν το αρχικό Αγγλικό κείμενο. Κάνουμε αυτή τη μετάφραση διαθέσιμη στον κόσμο σε αυτή την πρώιμη φόρμα, ώστε οι άνθρωποι να έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν με ένα μέρος του Νέου Μηνύματος στη δική τους γλώσσα.


Για να γνωρίσετε την Καρδιά του Θεού, πρέπει να κατανοήσετε τον τρόπο που ο Θεός εργάζεται στον κόσμο και πώς βλέπει ο Θεός όσους ζουν στο Διαχωρισμό και είναι περιορισμένοι στο Διαχωρισμό ζώντας στη φυσική πραγματικότητα. Επειδή ένα μέρος της Δημιουργίας έχει εισέλθει στο φυσικό σύμπαν για να βιώσει τον Διαχωρισμό από δική του επιλογή.

Η ζωή ωστόσο εδώ, είναι μια δύσκολη κατάσταση. Αυτό οδηγεί τους ανθρώπους σε σύγχυση, όπου ξεχνούν την Αρχαία Εστία και την Πηγή τους και εκείνους που τους επιβλέπουν. Ο Θεός γνωρίζει ότι ζώντας στο Διαχωρισμό οι άνθρωποι θα μπερδευτούν. Θα υποκύψουν κάτω από τη πειθώ του κόσμου. Θα υποκύψουν κάτω από τις πεποιθήσεις των πολιτισμών και των κοινωνιών τους, ακόμα και της ίδιας της θρησκείας, όπως έχει διαμορφωθεί εδώ στη Γη.

Ο Θεός γνωρίζει ότι χωρίς τη βαθύτερη Γνώση που ο Θεός έχει τοποθετήσει μέσα σε κάθε άνθρωπο – ένα φάρο για να τους βοηθήσει να επιστρέψουν στην Εστία – χωρίς αυτή, κάθε είδους σύγχυση, σύγκρουση και κακό μπορεί να ανακύψει. Και αυτή ακριβώς η κατάσταση επικρατεί εδώ στη Γη.

Αλλά ο Θεός αγαπά τη Δημιουργία. Και η Δημιουργία αγαπά το Θεό. Και αν ζείτε στο Διαχωρισμό, στη φυσική πραγματικότητα, αν και φαίνεται να είστε ένα άτομο διαχωρισμένο από τα άλλα άτομα, διαχωρισμένο από την Πηγή σας και διαχωρισμένοι μέσα σας από τη βαθύτερη Γνώση που ο Θεός έχει τοποθετήσει εκεί, εξακολουθείτε να είστε μέρος της Δημιουργίας . Ο Θεός σας αγαπά ακόμα. Και εσείς αγαπάτε τον Θεό.

Δεν μπορείτε ποτέ να τη χάσετε αυτή (την αγάπη). Ακόμα κι αν ζείτε την πιο διεφθαρμένη και αμαρτωλή ζωή, ποτέ δεν θα τη χάσετε.

Γιατί αυτή είναι η πηγή της λύτρωσης σας. Η αγάπη του Θεού για σας και η αγάπη σας για το Θεό είναι αυτό που σας λυτρώνει. Η Γνώση που έχει τοποθετήσει ο Θεός μέσα σας διατηρεί αυτή την αγάπη, δημιουργεί αυτή τη σύνδεση και την κρατά ζωντανή για πάντα και πάντα. Ακόμα κι αν ζείτε στα πιο απομακρυσμένα μέρη του Διαχωρισμού, διατηρείται η σύνδεσή σας με τον Θεό και με τη Καρδιά του Θεού, η οποία είναι συνδεδεμένη με την καρδιά και την ψυχή σας.

Εδώ,δεν μπορεί να υπάρξει καταδίκη. Δεν υπάρχει Ημέρα Κρίσης, όπως τη σκέφτονται οι άνθρωποι, όπως τους έχει διδαχθεί και υποστηριχτεί σε αυτό τον κόσμο. Δεν υπάρχει Κόλαση και καταδίκη. Αλλά υπάρχει η Κόλαση του Διαχωρισμού, και ζείτε μέσα σ’ αυτή τη Κόλαση τώρα.

Είτε είστε πλούσιοι είτε φτωχοί, είστε διαχωρισμένοι από τη Πηγή σας. Είστε διαχωρισμένοι από εκείνους που σας παρακολουθούν πέρα από αυτό το κόσμο, πέρα από τη φυσική πραγματικότητα. Είστε διαχωρισμένοι από τη Γνώση μέσα στον εαυτό σας, που αντιπροσωπεύει το μέρος σας που δεν άφησε ποτέ τον Θεό.

Η ψυχή σας είναι έρμαιο στο σύμπαν, έρμαιο σε έναν μεγάλο ωκεανό, χαμένη. Αλλά επειδή ο Θεός τοποθέτησε τη Γνώση μέσα σε σας, ο Θεός ξέρει πού βρίσκεστε. Και όταν είστε έτοιμοι, ο Θεός θα σας καλέσει να ξεκινήσετε το δρόμο της επιστροφής.

Όταν κουραστείτε να επιδιώκετε την εκπλήρωση εδώ, όταν αποθαρρυνθείτε από τις δικές σας φιλοδοξίες και τις φιλοδοξίες των άλλων, μόλις συνειδητοποιήσετε ότι δεν μπορείτε να εκπληρώσετε τον εαυτό σας εδώ που ζείτε στο Διαχωρισμό, όταν συνειδητοποιήσετε ότι δεν μπορείτε να αναπαραγάγετε εδώ στη Γη αυτό που είχατε πριν έρθετε, τότε θα φτάσετε σε ένα σημείο, ένα σημείο καμπής. Και αργά, σταδιακά, θα αρχίσετε την επιστροφή σας.

Ο Θεός γνωρίζει ότι θα επιστρέψετε τελικά, αλλά με την πάροδο του χρόνου μαραζώνετε και υποφέρετε και υποφέρετε από τη σκληρότητα των άλλων και τη δική σας σκληρότητα προς τον εαυτό σας. Υποφέρετε από τόσα πολλά πράγματα. Δεν μπορείτε να ανακουφίσετε αυτό το πόνο εκτός από το να ξεκινήσετε την επιστροφή, συνδεόμενοι ξανά με τη Γνώση που έχει τοποθετήσει ο Θεός μέσα σας, η οποία κρατά για σας τη λύτρωση σας.

Η Γνώση δεν είναι εδώ για να σας βγάλει από τον κόσμο, αλλά για να σας φέρει εδώ με ένα μεγαλύτερο σκοπό. Γιατί ο Θεός σας έχει δώσει έναν μεγαλύτερο σκοπό για τον οποίο βρίσκεστε εδώ, σε αυτόν τον κόσμο, κάτω από τις ίδιες συνθήκες που έχετε την τάση να αποφεύγετε ή να απορρίπτετε, κάτω από την πραγματικότητα της κατάστασής σας.

Ο Θεός επιδιώκει να σας κάνει να δουλεύετε με τον δικό σας μοναδικό τρόπο, παίζοντας το ρόλο σας, για να ανατρέψτε το Διαχωρισμό μέσα στον εαυτό σας και ανάμεσα στον εαυτό σας και τους άλλους. Και θα συνεχίσετε αυτό το έργο πέρα από αυτή τη ζωή. Διότι όταν φύγετε από εδώ, δεν πηγαίνετε στον Ουρανό ή τη Κόλαση. Εισέρχεστε σε ένα άλλο επίπεδο υπηρεσίας, υπηρετώντας όσους παραμένουν πίσω, βοηθώντας τους όταν μπορείτε, παρακολουθώντας τους.

Είναι ένα τέλειο Σχέδιο. Είναι το Ευρύτερο Σχέδιο του Θεού που δεν θα μπορούσε ποτέ να περιέχει καμιά θρησκεία σε αυτόν τον κόσμο ή σε οποιονδήποτε κόσμο. Πώς θα μπορούσε η θρησκευτική σας κατανόηση να ερμηνεύσει ένα σύμπαν ενός δισεκατομμυρίου, δισεκατομμυρίων, δισεκατομμυρίων φυλών και περισσότερων, σ ‘αυτόν τον γαλαξία και σε άλλους γαλαξίες, που όλοι ζουν στο Διαχωρισμό; Ακόμα και η τεράστια έκταση της φυσικής πραγματικότητας δεν είναι παρά ένα μικρό μέρος της άχρονης Δημιουργίας του Θεού.

Μόνο καθώς αναιρέστε το Διαχωρισμό, θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε τι προκάλεσε το Διαχωρισμό. Αυτή τη στιγμή δεν μπορείτε να το κατανοήσετε. Οι θρησκείες σας δεν το κατανοούν αυτό. Ο πιο έξυπνος άνθρωπος στο κόσμο δεν μπορεί να το κατανοήσει αυτό, γιατί εξακολουθούν να περιορίζονται από το Διαχωρισμό. Αυτός είναι ο λόγος που δεν υπάρχουν διδάσκαλοι που ζουν στον κόσμο, διότι η απόκτηση της ιδιότητας του διδασκάλου είναι πέρα από αυτό τον κόσμο. Αν και υπάρχουν εκείνοι που είναι σοφοί και άξιοι και έχουν όραμα, η ιδιότητα του διδασκάλου είναι πέρα από αυτό τον κόσμο – σε υψηλότερο επίπεδο, πέρα από την ομίχλη του κόσμου, πέρα από τα σύννεφα της σύγχυσης εδώ, εδώ στο έδαφος, βλέπετε.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι θρησκείες σας μπορούν να είναι μόνο προσεγγίσεις μιας μεγαλύτερης αλήθειας. Ζώντας στο χρόνο και το χώρο και στην αλλαγή, μπορείτε να δείτε μόνο ένα κομμάτι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Θεός έχει δώσει τις μεγάλες Αποκαλύψεις στο κόσμο, για να ξεκινήσουν να είναι διαθήκες αυτής της Μεγαλύτερης Πραγματικότητας. Μια μεγάλη Αποκάλυψη από μόνη της δεν μπορεί να το εκπληρώσει πλήρως. Στη πραγματικότητα τις χρειάζεστε όλες.

Αντιπροσωπεύουν τη μεγάλη φροντίδα του Θεού για αυτό το κόσμο και για άλλους κόσμους που είναι πολύ λιγότερο ελεύθεροι από εσάς αυτή τη στιγμή. Γιατί η ελευθερία είναι σπάνια στο σύμπαν. Είναι τόσο δύσκολο να επιτευχθεί ανάμεσα στα έθνη των διαχωρισμένων. Αλλά μπορεί να επιτευχθεί και αν πραγματοποιηθεί, είναι ένα μεγάλο δώρο όχι μόνο σε αυτό το κόσμο και σε αυτούς τους ανθρώπους, αλλά σε ολόκληρο το σύμπαν.

Αυτό που Σας λέμε εδώ σήμερα αντιπροσωπεύει τη Καρδιά του Θεού. Γιατί δεν υπάρχει μοχθηρία στο Θεό. Δεν υπάρχει εκδίκηση στο Θεό. Δεν υπάρχει καμία σκληρότητα ή τιμωρία στο Θεό. Επομένως, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη θρησκεία ως έμβλημα πολέμου ή νομική αρχή για να τιμωρήσετε άλλους, να βασανίσετε άλλους ή να εκτελέσετε άλλους. Αυτό είναι ένα έγκλημα κατά του Θεού της Βούλησης και του Σκοπού του Θεού για τον κόσμο. Κάθε γραφή ή ερμηνεία που υποστηρίζει αυτά τα πράγματα είναι μη αυθεντική και έχει παρανοηθεί.

Γιατί ο Θεός να σας τιμωρήσει όταν ο Θεός γνωρίζει ότι χωρίς τη Γνώση που έχει θέσει ο Θεός μέσα σας για να σας καθοδηγεί θα υποπέσετε σε λάθη και σύγκρουση και θα γίνετε σκληροί με τον εαυτό σας και τους άλλους; Γιατί ο Θεός να σας τιμωρήσει όταν είστε ανόητοι και αδαείς; Ο Θεός σας συγχωρεί επειδή δεν ξέρετε τι κάνετε.

Έως ότου η Γνώση να μπορέσει να σας καθοδηγήσει – η Γνώση που έχει τοποθετήσει ο Θεός εκεί, σε κάθε άνθρωπο, θρησκευόμενο ή μη, σε κάθε πολιτισμό και έθνος – μέχρι να μπορέσετε να την ακολουθήσετε, τότε δεν γνωρίζετε τι κάνετε. Δεν γνωρίζετε το σκοπό σας. Δεν γνωρίζετε το πεπρωμένο σας. Δεν γνωρίζετε ποιος σας έστειλε εδώ και για ποιο σκοπό. Είστε χαμένοι, φελλοί, έρμαια, χαμένοι στο χρόνο, προσπαθώντας να είστε ευτυχισμένοι, προσπαθώντας να αποφύγετε τον πόνο, πέφτοντας στη διαφθορά σε έναν διεφθαρμένο κόσμο γεμάτο από διαφθορά.

Ο Θεός γνωρίζει ότι χωρίς τις ευλογίες της Δημιουργίας, θα χάνατε όλα τα οφέλη της Δημιουργίας. Ο Θεός γνωρίζει ότι όντας διαχωρισμένοι από την Αρχαία Εστία σας, θα χάνατε όλα τα οφέλη του Αρχαίας Εστίας.

Η κόλαση και η καταδίκη είναι μια ανθρώπινη εφεύρεση για να μαντρώσει τους ανθρώπους στο να πιστεύουν,για να τους απειλούν. Αλλά η τραγωδία είναι ότι αν δεν λάβετε τις Αποκαλύψεις του Θεού, αυτή που προορίζεται για εσάς και δεν μάθετε να την κατανοείτε, τότε θα μαραζώσετε στο Διαχωρισμό και δεν θα μπορέσετε να δραπετεύσετε από αυτόν.

Είναι σαν να κατεβαίνετε σε μια βαθιά χαράδρα ή ένα φαράγγι και ο Θεός σας έστειλε σκάλες για να σας βοηθήσει να ανεβείτε. Αλλά αν δεν ανεβείτε, θα μείνετε ακόμα κολλημένοι εκεί. Δεν μπορείτε με ευχολόγια να βγείτε έξω. Ο Θεός δεν πρόκειται απλώς να σας ανεβάσει και να διαγράψει όλα τα λάθη σας. Και η πίστη δεν θα σας βγάλει έξω επειδή η πίστη δεν είναι αλήθεια εκτός και αν καθοδηγείται από τη Γνώση.

Δεν μπορείτε να πιστεύετε ότι θα βγείτε μόνοι σας από αυτή την κατάσταση. Πρέπει να μάθετε να σκαρφαλώνετε επάνω στην άλλη πλευρά, χρησιμοποιώντας τις σκάλες που ο Θεός έχει ρίξει κάτω. Και ο Θεός έχει ρίξει κάτω περισσότερες από μια σκάλα επειδή ο Θεός γνωρίζει ότι ο καθένας δεν θα ακολουθήσει μόνο μία σκάλα. Ο Θεός γνωρίζει ότι ο καθένας δεν θα ακολουθήσει μόνο μία Διδασκαλία ή ένα Δάσκαλο. Και ο Θεός γνωρίζει ότι κάθε μεγάλη Αποκάλυψη που έφερε στον κόσμο θα καταστραφεί από τους ανθρώπους με την πάροδο του χρόνου και γι ‘αυτό πρέπει να υπάρχουν και άλλες Αποκαλύψεις για να αποσαφηνίσουν και να διορθώσουν όλα τα λάθη που έκανε η ανθρωπότητα με τις προηγούμενες Αποκαλύψεις.

Είναι η αγάπη του Θεού και η φροντίδα του Θεού για σας και για όλους όσους κατοικούν εδώ, που δημιουργούν αυτή τη μεγάλη προσφορά λύτρωσης.

Ο Θεός έχει ένα τέλειο Σχέδιο. Είναι πέρα από την κυριότητα οποιασδήποτε θρησκείας, αλλά κάθε θρησκεία μπορεί να το προσεγγίσει και να σας στοχεύσει στην σωστή κατεύθυνση αν είναι απαλλαγμένη από καταδίκη, αν είναι απαλλαγμένη από τα σφάλματα της ανθρωπότητας, η οποία ανόητα υποθέτει ότι γνωρίζει τη Θέληση του Θεού και τον τρόπο που ο Θεός εργάζεται για τον κόσμο.

Πιστεύουν ότι κατανοούν το Μυστήριο, αλλά δεν έχουν αρχίσει ακόμη να κατανοούν το Μυστήριο. Το Μυστήριο είναι αυτό που υπάρχει πέρα από την πνευματική σας κατανόηση. Η πορεία προς το Θεό είναι πέρα από την πνευματική σας κατανόηση. Πρέπει να είστε πρόθυμοι να προχωρήσετε εάν θέλετε να συνεχίσετε την επιστροφή σας.

Όσοι γίνονται θρησκευτικοί φονταμενταλιστές είναι κλειδωμένοι σε κλουβιά στην άκρη του βουνού. Δεν μπορούν να προχωρήσουν προς τα πάνω. Έχουν χτίσει γύρω τους έναν τοίχο, που τους χωρίζει από τους γύρω τους, εμβαθύνοντας το Διαχωρισμό τους. Ακόμη κι αν υιοθετούν τις θρησκευτικές τους αρχές, εμβαθύνουν το Διαχωρισμό τους, όλο και πιο μακριά από τη Θέληση και τον Σκοπό του Θεού στον κόσμο.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι θρησκευτικές προσωπικότητες θα έχουν την τάση να αντιτίθενται σε μια Νέα Αποκάλυψη στον κόσμο. Απειλεί τις πεποιθήσεις τους, το θεμέλιο πάνω στο οποίο έχουν επενδύσει οι ίδιοι. Τους προκαλεί να υπερβούν τις ιδέες τους και την ιδεολογία τους, διότι όλες αυτές είναι από τον νου και όχι από τη καρδιά και τη ψυχή. Η ψυχή επιστρέφει στον Θεό χωρίς αυθάδεια, χωρίς επίπληξη, χωρίς καταδίκη.

Έτσι, ο Θεός έχει μυήσει όλες τις θρησκείες του κόσμου, η κάθε μια είναι ένα κρίσιμο δομικό στοιχείο για την οικοδόμηση του ανθρώπινου πολιτισμού πάνω σε μια υψηλότερη δεοντολογική αρχή, διατηρώντας τη δύναμη της Γνώσης ζωντανή στον κόσμο, όπου έχει πεθάνει ή δεν έχει αναπτυχθεί ποτέ σε άλλα έθνη ή σε άλλους κόσμους στο σύμπαν.

Όλες οι θρησκείες είναι σημαντικές. Εξισορροπούν η μια την άλλη- τις υπερβολές και τον εξτρεμισμό της μιας η της άλλης. Διορθώνουν τα λάθη του παρελθόντος. Διευρύνουν την προσέγγιση επειδή ο Θεός γνωρίζει ότι δεν μπορούν όλοι να ακολουθήσουν ένα μονοπάτι ή ένα Δάσκαλο, ακόμη και τους μεγάλους Αγγελιοφόρους.

Έτσι όπως τα ποτάμια που ρέουν στην ίδια θάλασσα, ενώνονται και συνδέονται σ ένα υψηλότερο επίπεδο. Αν και η ιδεολογία τους μπορεί να διαφέρει και να είναι σε αντίθεση μεταξύ τους, είναι για ένα μεγαλύτερο σκοπό.

Η Καρδιά του Θεού το γνωρίζει και έχει στείλει μια Νέα Αποκάλυψη για να αποσαφηνίσει, να αποκαταστήσει τη κατανόησή σας για το σκοπό όλων των θρησκειών του κόσμου και για το πώς ο καθένας πρέπει τώρα να διαδραματίσει ένα ρόλο στην ένωση της ανθρωπότητας και στη προετοιμασία της ανθρωπότητας για τα Μεγάλα Κύματα της αλλαγής που έρχονται σε αυτόν τον κόσμο και για τη συνάντησή του με ένα κόσμο γεμάτο με νοήμονα ζωή – τα δύο μεγαλύτερα γεγονότα σε όλη την ανθρώπινη ιστορία.

Οι θρησκείες του κόσμου πρέπει τώρα να αποτελέσουν μέρος της λύσης και όχι μέρος του προβλήματος, γιατί προορίζονταν να ενώσουν την ανθρωπότητα και να αποτελέσουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την ανθρωπότητα. Αλλά αυτό απαιτεί μεγάλη αποσαφήνιση και αποκατάσταση του αρχικού τους σκοπού και του νοήματος τους και το τι θέλει ο Ουρανός γι ‘αυτούς τώρα, το οποίο παρέχεται μέσω της Νέας Αποκάλυψης από το Θεό διότι ο Θεός γνωρίζει ότι χωρίς τη Νέα Αποκάλυψη η ανθρωπότητα θα συνεχίσει να ανταγωνίζεται και καθώς οι πόροι του κόσμου απομειούνται και καθώς οι πληθυσμοί μεγαλώνουν, αντιμετωπίζουν τη προοπτική ενός ατέλειωτου πολέμου και καταστροφής.

Ο Θεός το γνωρίζει φυσικά και προσπαθεί να διασώσει την ανθρωπότητα από αυτή τη κατάσταση που η ίδια έχει δημιουργήσει για τον εαυτό της, μια κατάσταση που έχουν δημιουργήσει πολλές φυλές στο σύμπαν, που συχνά οδηγούν σε μεγάλη τραγωδία.

Είναι επειδή ο Θεός σας αγαπά και εσείς αγαπάτε τον Θεό ο λόγος που έχει δοθεί αυτή η μεγάλη Αποκάλυψη. Γι ‘αυτό το λόγο δόθηκαν και οι προηγούμενες Αποκαλύψεις, και δόθηκαν μόνο μια φορά περίπου ανά μια χιλιετία, και που δίνεται τώρα για το παρόν και για τις προσεχείς εποχές, και για να προετοιμάσει την ανθρωπότητα για ένα μέλλον που δεν μπορεί να προβλέψει – τόσο σπουδαίο είναι το δώρο της κάθε Αποκάλυψης.

Δεν τα γνωρίζετε αυτά τα πράγματα, όχι ακόμα. Αλλά η κατανόησή σας πρέπει να μεγαλώσει. Πρέπει να ωριμάσετε πέρα από τη διαιρετότητα τη προκατάληψη και τη καταπίεση των άλλων. Πρέπει να ωριμάσετε πέρα από τις διαιρέσεις της θρησκείας για να κατανοήσετε τον σκοπό της θρησκείας και τη Θέληση του ουρανού σχετικά με τη θρησκεία.

Ο Θεός γνωρίζει πώς να σας λυτρώσει, τον κάθε ένα από εσάς και όλους. Γιατί νομίζετε ότι εσείς γνωρίζετε τι θα σας λυτρώσει; Οι πεποιθήσεις σας μπορούν μόνο να σας κατευθύνουν προς τη σωστή κατεύθυνση. Πέρα από αυτό, είναι η δύναμη της Χάριτος και η μυστηριώδης δέσμευση με τη Γνώση μέσα στον εαυτό σας και η σκόπιμη δέσμευση με τον κόσμο που θα σας αποκαταστήσει στην αληθινή κατεύθυνση σας και σε αυτό που είστε αποκλειστικά εδώ να δώσετε σε έναν κόσμο αυξανόμενης ανάγκης και απελπισίας.

Είστε εδώ για να δώσετε και να υπηρετήσετε, όχι να επικρίνετε και να καταδικάζετε . Είστε εδώ για να συγχωρείτε και να χτίζετε γέφυρες ο ένας για τον άλλο, όχι για να τις καίτε και να ανταγωνίζεστε ο ένας ενάντια στον άλλον ατέλειωτα πάνω στις ιδέες σας, τις ανησυχίες σας, την απληστία σας και τον φόβο σας.

Μόνο όταν η ανθρωπότητα μπορέσει να συνεργαστεί μεταξύ των εθνών και των θρησκειών της, θα μπορέσει να σας προετοιμάσει για έναν φθίνοντα κόσμο και θα σας δώσει τη δύναμη και την αποτελεσματικότητα στο σύμπαν, όπου θα αντιμετωπίζετε ενωμένους κόσμους.

Η ανθρώπινη ενότητα εδώ δεν είναι μόνο μια καλή ιδέα. Δεν είναι μόνο μια υψηλή ηθική αρχή. Είναι η απαίτηση για την επιβίωση σας στο σύμπαν, αν θέλετε να είστε ελεύθερη και αυτοπροσδιοριζόμενη φυλή, αγωνιζόμενοι τώρα ενάντια σε δυνάμεις που δεν είναι ελεύθερες.

Μπορείτε να το κάνετε αυτό, αλλά θα απαιτήσει μια μεγάλη αλλαγή της κατανόησης, ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα, μια μεγάλη αντιμετώπιση της πραγματικότητας . Πρέπει να υπάρξει μια Νέα Αποκάλυψη από τον Θεό για να φέρει τις θρησκείες του κόσμου σε μεγάλη ενότητα και συνεργασία, να διευκρινίσει την κατανόησή σας για το Θέλημα του Θεού για τον κόσμο και τον τρόπο που ο Θεός εργάζεται εδώ, εργαζόμενος μέσα από τα άτομα από μέσα προς τα έξω.

Δίδεται σε μια εποχή μεγάλης και αυξανόμενης κρίσης στον κόσμο, μεγαλύτερη από αυτή που καταλανοείτε τώρα. Η ανάγκη είναι τόσο μεγάλη. Και η αγάπη του Θεού έφερε μια μεγάλη Αποκάλυψη εδώ για σας και για τους άλλους. Αν και δεν θα μπορέσει να τη δεχτεί και να την αποδεχθεί ο καθένας, πρέπει να το κάνουν αρκετοί ώστε να αλλάξει η πορεία της ανθρώπινης συμπεριφοράς και κατανόησης.

Μπορείτε να το κάνετε αυτό επειδή αγαπάτε το Θεό και ο Θεός σας αγαπά. Και ο δεσμός σας ποτέ δεν έχει σπάσει. Παρόλο που έχετε επιλέξει να μπείτε στο διαχωρισμό και να ζήσετε εκεί, είναι ακόμα ζωντανός και ισχυρός μέσα σας. Αντικαθιστά τις θρησκευτικές σας πεποιθήσεις. Είναι πιο σημαντικός από τις ιδέες σας. Είναι πιο ισχυρός από οτιδήποτε πιστεύετε ότι είναι ισχυρό.

Μπορεί να σας εκ νέου ανακτήσει. Μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας. Μπορεί να επανασυνδέσει τους δεσμούς με τους άλλους. Μπορεί να χτίσει γέφυρες ανάμεσα σε έθνη, που έχουν χτιστεί έως τώρα από αναγκαιότητα, γιατί η ανθρωπότητα πρέπει να ενωθεί για να επιβιώσει σε ένα κόσμο που φθίνει.

Οι θρησκείες θα συνεχιστούν επειδή είναι όλες σημαντικές. Μην προσπαθήσετε να φτιάξετε τη δική σας θρησκεία, γιατί αυτό είναι ανόητο. Γιατί ο Θεός έστειλε τις σκάλες κάτω στη βαθιά χαράδρα, περισσότερες από μια έτσι ώστε όλοι να έχουν την ευκαιρία να ανέβουν. Και τώρα ο Θεός έχει στείλει μια άλλη σκάλα κάτω στη χαράδρα επειδή αυτό απαιτείται αυτή τη στιγμή, σε μια εποχή της Αποκάλυψη

Ένας Αγγελιοφόρος έχει σταλεί από την Αγγελική Συνέλευση, από την οποία έχουν έρθει όλοι οι Αγγελιοφόροι. Επομένως δεν μπορεί να υπάρξει πραγματική διαμάχη μεταξύ των θρησκειών του κόσμου, γιατί εκείνοι που ήρθαν να τις φέρουν προέρχονταν όλοι από την ίδια Πηγή. Είναι μισοί άγιοι, μισοί άνθρωποι μόλις βρεθούν στον κόσμο. Δεν είναι θεοί. Διότι δεν υπάρχει κανένας άλλος Θεός παρά μόνο ο Θεός. Αλλά είναι οι πιο σημαντικοί άνθρωποι στον κόσμο για αυτό που έχουν έρθει να δώσουν και τη μεγάλη αλλαγή και το όφελος που μπορούν να παρέχουν, για αυτή την εποχή και για τις επόμενες εποχές.

Αυτή είναι η πρόκλησή σας. Πρέπει να κάνετε μια αλλαγή της καρδιάς για να παίξετε το μεγαλύτερο ρόλο σας στον κόσμο. Πρέπει να λάβετε την Αποκάλυψη για να κατανοήσετε τη δική σας θρησκευτική πορεία.

Αφήστε τον Θεό να σας βοηθήσει τώρα. Αφήστε τον Θεό να στηρίξει τον κόσμο. Ο Θεός δεν πάρει τον έλεγχο του κόσμου. Αλλά ο Θεός θα σας κάνει αρκετά ισχυρούς και αρκετά ενωμένους για να αποκαταστήσετε τον κόσμο και να δημιουργήσετε ένα μέλλον πολύ καλύτερο από το παρελθόν, να διατηρήσετε την ανθρώπινη ελευθερία και κυριαρχία στο σύμπαν και να δώσετε στην ανθρωπότητα ένα μόνιμο σπίτι εδώ στον κόσμο, οδηγώντας την σε εκπλήρωση και μεγαλύτερα επιτεύγματα και αποφεύγοντας τους κινδύνους της καταστροφής.

Είναι εξαιτίας της Καρδιάς του Θεού που αυτό σας δίνεται τώρα, το ότι Σας μιλάμε τώρα και ότι ο Αγγελιοφόρος είναι εδώ τώρα. Καταλάβετε το αυτό και η ζωή σας θα επικεντρωθεί . Και η καρδιά σας θα μεγαλώσει. Η δύναμή σας θα αυξηθεί. Και η αγάπη μέσα σας θα απελευθερωθεί στον κόσμο.