Τι είναι Δημιουργία;

Ακούστε την αρχική προφορική Αποκάλυψη στα Αγγλικά:

Κατεβάστε (δεξι κλικ για κατέβασμα)

Όπως αποκαλύφθηκε στον Αγγελιοφόρο του Θεού
Μάρσαλ Βιάν Σάμμερς
στις 4 Φεβρουαρίου 2008
στο Μπόλντερ, Κολοράντο

Σχετικά με την ηχογράφηση


Nesta gravação em áudio você está ouvindo a voz da Assembléia Angélica falando através do Mensageiro Marshall Vian Summers.

Aqui, a comunicação original de Deus, que existe além de palavras, é traduzida em linguagem e entendimento humano pela Assembléia Angélica que supervisiona o mundo. A Assembléia em seguida entrega a Mensagem de Deus através do Mensageiro.

Neste processo incrível a Voz da Revelação está falando novamente. A Palavra e o Som estão no mundo. Pela primeira vez na história, a gravação de uma revelação original falada está disponível a você e ao mundo para ser vivenciada.

Que você seja o recipiente desta dádiva de Revelação e que você esteja aberto para receber a sua Mensagem única para você e para a sua vida.Σημείωση προς τον αναγνώστη:
Η μετάφραση αυτή δόθηκε στη Society από μαθητές του Νέου Μηνύματος, οι οποίοι προσφέρθηκαν εθελοντικά να μεταφράσουν το αρχικό Αγγλικό κείμενο. Κάνουμε αυτή τη μετάφραση διαθέσιμη στον κόσμο σε αυτή την πρώιμη φόρμα, ώστε οι άνθρωποι να έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν με ένα μέρος του Νέου Μηνύματος στη δική τους γλώσσα.

Έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για την ανθρωπότητα τώρα να μάθει για την πνευματικότητα της Ευρύτερης Κοινότητας της ζωής στην οποία ο κόσμος σας υπήρχε πάντα. Είναι καιρός τώρα να ξεπεράσουμε την φυλετική εστίαση και τη φυλετική ταύτιση για να μάθουμε μια καινούρια ιδεολογική δομή, να συνειδητοποιήσουμε την εξέλιξη της θρησκευτικής κατανόησης στο σύμπαν όπου εκφράστηκε πλήρως και όπου έχει επιτευχθεί πιο σημαντικά.

Η ανθρωπότητα πρέπει τώρα να αποκτήσει μια μεγαλύτερη προοπτική για να εδραιώσει την ανθρώπινη ενότητα και κατανόηση, να συναντήσει και να αντιμετωπίσει τα Μεγάλα Κύματα της αλλαγής που έρχονται στον κόσμο και να αναγνωρίσει και να αντισταθμίσει το Ευρύτερο Σκοτάδι που βρίσκεται στον κόσμο.

Δεν μπορείτε να συναντήσετε μια νέα πραγματικότητα με μια παλιά αντίληψη και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Θεός έστειλε ένα Νέο Μήνυμα στον κόσμο, ένα Μήνυμα για την προστασία και την προώθηση της ανθρωπότητας .

Το πρώτο ερώτημα είναι: Τι είναι η Δημιουργία; Η Δημιουργία είναι όλα όσα έχει δημιουργήσει ο Θεός μέσα στο χρόνο και πέρα από το χρόνο. Ζείτε μέσα στο χρόνο, έτσι ώστε ζείτε σε ένα μέρος της Δημιουργίας που βρίσκεται σε κίνηση, βρίσκεται σε ροή, είναι ασταθής και εξελίσσεται και επεκτείνεται . Αυτό το μέρος της Δημιουργίας δημιουργήθηκε για να προσφέρει μια εστία για τους διαχωρισμένους, όπου θα μπορούσαν να βιώσουν το Διαχωρισμό και να έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν έναν τρόπο να επιστρέψουν σε εκείνο το μέρος της Δημιουργίας που δεν αλλάζει, είναι πλήρες και αιώνιο.

Η Δημιουργία με την οποία πρέπει να ασχοληθείτε είναι αυτή η προσωρινή Δημιουργία – ένας τόπος που διέπεται από το χρόνο και τον χώρο, μια φυσική πραγματικότητα, μια πραγματικότητα συνεχούς αλλαγής, εξελισσόμενων συστημάτων, μια πραγματικότητα αντιπαράθεσης και συγκρούσεων, μια πραγματικότητα ζωής και θανάτου.

Ο Διαχωρισμός δημιούργησε αυτήν την πραγματικότητα, διότι ο Θεός γνώριζε ότι οι διαχωρισμένοι πρέπει να έχουν ένα θεμέλιο επάνω στο οποίο θα υπάρχουν. Αυτό έθεσε σε κίνηση το φυσικό σύμπαν που μόλις αρχίζετε να κατανοείτε και που πρέπει να μάθετε να υπηρετείτε και να αναγνωρίζετε αν θέλετε να ξεπεράσετε τις γοητείες του και να συγχωρήσετε τις τραγωδίες του.

Η Δημιουργία πέρα από το χωροχρόνο είναι πέρα από την συνειδητοποίηση σας τώρα, αν και στην πραγματικότητα ζείτε μέσα σε αυτή. Γιατί η προσωρινή Δημιουργία συμβαίνει σε άλλο επίπεδο. Είστε ήδη περιτριγυρισμένοι από τη μόνιμη Δημιουργία, αλλά τα μάτια σας δεν μπορούν να την δουν, τα αυτιά σας δεν μπορούν να την ακούσουν και τα δάχτυλά σας δεν μπορούν να την αγγίξουν, επειδή οι αισθήσεις σας έχουν καθιερωθεί μόνο για να αναγνωρίζουν τα φυσικά πράγματα τα πράγματα που κινούνται,τα αντικείμενα που κινούνται και οι ήχοι που αλλάζουν.

Η μεγαλύτερη πραγματικότητα στην οποία ζείτε είναι γύρω σας. Ποτέ δεν την αφήσατε, αλλά με δεδομένη την εξάρτησή σας από τις αισθήσεις σας, δεν μπορείτε να την βιώσετε απευθείας χωρίς κάποιο είδος προετοιμασίας.

Αυτό είναι απολύτως συγκεχυμένο για την ανθρώπινη κατανόησή σας και αυτό είναι επίσης εντελώς συγκεχυμένο για την κατανόηση των αμέτρητων φυλών των όντων που ζουν μέσα στην Ευρύτερη Κοινότητα της νοήμονος ζωής που περιλαμβάνει το φυσικό σύμπαν στο οποίο ζείτε. Όλοι ζουν στο Διαχωρισμό. Όλοι βιώνουν την εξέλιξη. Αντιπροσωπεύουν την εξέλιξη της συνείδησης, της τεχνολογίας και του κοινωνικού κατεστημένου σε κάθε λογικό επίπεδο.

Όλα αυτά συμβαίνουν μέσα στην μόνιμη Δημιουργία. Διότι ενώ φαίνεται να υπάρχει Διαχωρισμός και ζείτε σε αυτή τη διαχωρισμένη κατάσταση – όπου όλα φαίνονται ξεχωριστά και μοναδικά: όπου όλα αλλάζουν και κινούνται, γεννιούνται και πεθαίνουν – δεν έχετε αφήσει τη μόνιμη Δημιουργία. Είναι ακόμα εδώ.

Ο Διαχωρισμός είναι ουσιαστικά ένα πρόβλημα της αντίληψης, επικοινωνίας και συνειδητοποίησης . Υπήρξαν πολύ λίγα άτομα στην ιστορία της ανθρωπότητας που κατάφεραν να διασπάσουν το πέπλο που φαίνεται να χωρίζει αυτή τη φυσική, προσωρινή, μεταβαλλόμενη πραγματικότητα από τη μόνιμη πραγματικότητά σας που αντιπροσωπεύει την Αρχαία Εστία σας – όπου ο Θεός είναι γνωστός, όπου εσείς είστε γνωστοί, όπου δεν υπάρχουν ερωτήσεις γιατί δεν υπάρχουν συγκρούσεις, όπου δεν υπάρχει αλλαγή γιατί δεν είναι απαραίτητη.

Αυτό είναι αδιανόητο για εσάς στην παρούσα κατάστασή σας και δεν είναι καν επιθυμητό με βάση τις προτεραιότητες και τους στόχους σας. Αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι ο Διαχωρισμός δεν πέτυχε πραγματικά και ότι το διάλειμμα από τον Θεό δεν έχει επιτευχθεί πραγματικά. Είναι πραγματικό στην παρούσα εμπειρία σας της πραγματικότητα, μέσα σε αυτή τη μερική Δημιουργία στην οποία υπάρχετε . Αλλά είναι διαχωρισμένη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αλλάζει και γι ‘αυτό εξελίσσεται.

Εάν η ζωή στο φυσικό κόσμο δεν άλλαζε και δεν εξελισσόταν, θα ήταν η κόλαση για εσάς. Φανταστείτε ότι είστε σε μια πραγματικότητα που δεν θα σας άρεσε και αυτή η πραγματικότητα δεν θα άλλαζε ποτέ. Δεν θα είχατε καμία ελπίδα. Δεν θα σημειώνατε καμία πρόοδο. Και ακόμα κι αν αυτή η φυσική πραγματικότητα, αυτή η αμετάβλητη φυσική πραγματικότητα, ήταν τέλεια ώστε να ικανοποιεί όλες τις αντιληπτές σας ανάγκες, μετά από λίγο θα βλέπατε ότι η ζωή σε ένα σώμα είναι εγγενώς δυσάρεστη, προβληματική και δύσκολη και θα θέλατε να ελευθερωθείτε. Αλλά δεν θα μπορούσατε να είστε ελεύθεροι, στην περίπτωση αυτή, επειδή θα δημιουργούσατε ένα είδος [αθανασίας] στη φανταστική φυσική πραγματικότητά σας, και θα ήσασταν παγιδευμένοι, βλέπετε.

Η κόλαση είναι ένα όμορφο μέρος όπου δεν μπορείς ποτέ να είσαι ευτυχισμένος . Αυτή είναι η κόλαση. Εάν βρισκόσασταν σε ένα μέρος πραγματικά βασανιστικό, θα θέλατε να πάτε σπίτι στο Θεό αμέσως. Αλλά εδώ, σε αυτή την όμορφη κόλαση, είστε αμφίθυμοι: είστε προσκολλημένοι . Σας εξάπτει την περιέργεια: σας αποπλανεί: σας υπνωτίζει. Και παρόλο που φοβάστε τους κινδύνους της , τη βία της και το απρόσμενο της σε αυτήν την παρούσα φυσική πραγματικότητα, είστε ακόμα πωρωμένοι από αυτή.

Έτσι για εσάς , η Δημιουργία είναι το φυσικό σύμπαν. Φαίνεται να είναι παντοτινό, αλλά είναι πραγματικά προσωρινό. Έχει αρχή, μέση και τέλος. Δεν έχετε φτάσει ακόμη ούτε στο μεσαίο σημείο αυτού του διαστελλόμενου σύμπαντος, έτσι αυτό είναι κάτι που είναι συγκεχυμένο για την κατανόησή σας.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε, θα έχετε σκεφτεί ότι η αθανασία στη φυσική σφαίρα είναι ελκυστική, πρέπει να αναγνωρίσετε όμως ότι μια τέτοια κατάσταση θα ήταν η ίδια η Κόλαση. Το να βρίσκεστε σε ένα πανέμορφο μέρος όπου δεν θα μπορούσατε ποτέ να είστε ευτυχισμένοι θα ήταν εξαιρετικά βασανιστικό και θα σας κρατούσε εκεί για πολύ καιρό γιατί θα συνεχίζατε να το θέλετε, να το πιστεύετε, να ελπίζετε και να προσπαθείτε να το κάνετε να λειτουργήσει.

Το γεγονός ότι η φυσική σας πραγματικότητα μεταβάλλεται συνεχώς, αναπτύσσεται και εξελίσσεται και περνά μέσα από την ανάπτυξη και τη φθορά, σας δίνει ελπίδα και υπόσχεση ότι ο μεγαλύτερος σκοπός σας και η ανάγκη της ψυχής μπορούν να εκπληρωθούν εδώ.

Αυτό απαιτεί ένα εντελώς διαφορετικό θεολογικό και φιλοσοφικό θεμέλιο. Εάν πιστεύετε ότι βρίσκεστε στον κόσμο επειδή έχετε αμαρτήσει ή γιατί έχετε καταδικαστεί, τότε δεν θα αναγνωρίσετε τη μεγάλη ευκαιρία που υπάρχει μέσα στην πραγματικότητά σας για την λύτρωση σας. Πράγματι, λαμβάνοντας υπόψη τα φιλοσοφικά θεμέλια πολλών θρησκειών του κόσμου σήμερα, καθιστά αυτή την εικόνα απίστευτα πολύπλοκη, ασαφής και δύσκολη να διακριθεί.

Ωστόσο, ο Θεός έχει τοποθετήσει τη Γνώση μέσα σας, ένα βαθύτερο νου, μια βαθύτερη κατανόηση. Και αυτή η Γνώση κρατά το σκοπό και την κατεύθυνσή σας και την υπόσχεση των μεγαλύτερων επιτευγμάτων σας στον κόσμο.

Επειδή έχετε εισέλθει στο Διαχωρισμό, πρέπει τώρα να υπηρετήσετε τον Διαχωρισμό. Πρέπει να υπηρετείτε τους ανθρώπους και τη ζωή που υπάρχει σε αυτή τη διαχωρισμένη κατάσταση. Αυτός είναι ο τρόπος να ανακαλύψετε ξανά και να ζήσετε ξανά τη μονιμότητα της Αρχαίας Εστίας σας.

Η λύτρωση δεν είναι απλώς το να ευχαριστείτε τον Θεό και να πάτε στον Παράδεισο ή μη ευχαριστώντας τον Θεό να πηγαίνετε στην Κόλαση. Αυτό είναι γελοίο. Αυτό αντιπροσωπεύει μια καθαρά ανθρώπινη διαχωρισμένη κατάσταση του νου και της αντίληψης. Πιστεύετε ότι οι δίκαιοι θα πρέπει να ανταμειφθούν και οι ασεβείς θα πρέπει να τιμωρούνται και ότι ο Θεός θα δώσει τις ανταμοιβές και θα εφαρμόσει την τιμωρία. Φαντάζεστε ότι ο Θεός είναι σαν τον εαυτό σας – έχει την ιδιοσυγκρασία σας, έχει τις αξίες σας, υποστηρίζει την αίσθηση της δικαιοσύνης σας και ικανοποιεί τα κριτήρια και τις προσδοκίες σας. Αυτό είναι ανόητο και αλαζονικό, φυσικά, αλλά αυτή είναι η θέση πολλών ανθρώπων.

Αλλά μην ανησυχείτε, γιατί όλοι στο φυσικό σύμπαν, οι αμέτρητες φυλές των όντων σε όλα τα στάδια της εξέλιξης, έχουν τις ίδιες παραδοχές. Είναι αναμενόμενο. Ο Θεός δεν ξεγελάστηκε από αυτό. Ο Θεός δεν είναι αναστατωμένος από αυτό. Είναι απλώς το αποτέλεσμα της ζωής σε μια διαχωρισμένη κατάσταση.

Ακόμη και οι αντιλήψεις σας για τη θρησκεία και την πνευματικότητα είναι θεμελιωμένες μέσα σε αυτή την διαχωρισμένη κατάσταση. Οι άνθρωποι φαντάζονται τον Ουρανό να είναι το είδος μιας τέλειας εκδοχής της φυσικής τους πραγματικότητας χωρίς να συνειδητοποιήσουν ότι σε περίπτωση που μια τέτοια πραγματικότητα θα είχε δημιουργηθεί ποτέ, θα ήταν η ίδια η Κόλαση. Το να βρίσκεσαι σε ένα πανέμορφο μέρος όπου δεν θα μπορούσες να είσαι ποτέ ευτυχισμένος θα ήταν ένα είδος συνεχούς Κόλασης.

Ο Θεός δεν μπορεί να σας κάνει ευτυχισμένους με το κούνημα ενός μαγικού ραβδιού ή με κάποιο ξόρκι. Πρέπει να επιστρέψετε στη μόνιμη κατάστασή σας όπως ο Θεός σας δημιούργησε, όχι σαν ένα άτομο γεμάτο από συγκρούσεις. Δεν θα μπορέσετε να δοκιμάσετε τη μόνιμη πραγματικότητά σας σαν ένα συγκρουόμενο, δυσαρεστημένο άτομο. Θα δείτε τις προβολές του δικού σας νου. Θα θέλατε να βρίσκεστε σε ένα περιβάλλον που αντιπροσώπευε τη δική σας συγκρουόμενη κατάσταση και αυτό είναι που σας κρατάει εδώ.

Θα μπορούσατε να είστε σε χειρότερη κατάσταση. Θα μπορούσατε να ζήσετε την Κόλαση πιο διεξοδικά. Θα μπορούσατε να είστε σε πιο άθλια μοίρα, σίγουρα. Φαίνεται ότι δεν υπάρχει τέλος στους βαθμούς δυστυχίας που οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να συμβιβαστούν και να προσαρμοστούν.

Όμως, η Δημιουργία είναι πλήρης και η προσωρινή σας εμπειρία σε αυτή την προσωρινή πραγματικότητα που ονομάζετε φυσικό σύμπαν δεν είναι παρά ένα μικρό μέρος της μόνιμης Δημιουργίας του Θεού – μιας Δημιουργίας που δεν μπορείτε ακόμα να γνωρίσετε καθαρά για τον εαυτό σας, ακόμα κι αν ίσως έχετε κάποιες αναλαμπές εδώ και εκεί.

Οι πεποιθήσεις και οι υποθέσεις των ανθρώπων, οι μεταφυσικές ιδέες, οι θρησκευτικές τους αξίες και οι εικασίες τους υποφέρουν από ένα επίπεδο σύγχυσης. Προσπαθούν να φανταστούν μια μόνιμη ευλογημένη κατάσταση που ονομάζεται Ουρανός, αλλά δεν μπορούν να την δουν όπως πραγματικά είναι. Δεν μπορούν να συν ηχήσουν με αυτή ακόμα όπως πραγματικά είναι,γιατί δεν είναι έτοιμοι γι αυτή. Δεν έχουν ακόμη προετοιμαστεί για τον Ουρανό, για να επιστρέψουν. Δεν έχουν ολοκληρώσει την υπηρεσία τους εδώ στη φυσική πραγματικότητα. Δεν έχουν ολοκληρώσει την αποστολή τους εδώ.

Όταν ξεκίνησε ο Διαχωρισμός, πριν από οποιαδήποτε από τις εκτιμήσεις σας για το χρόνο ή την ιστορία, η λύση δημιουργήθηκε αμέσως. Γιατί ενώ ο Διαχωρισμός μπορεί να σας ξεγελάσει, μπορεί να σας γοητεύσει, να σας μαγέψει, να σας παγιδεύσει και όλες τις άλλες οντότητες και τα όντα που βρίσκονται στη φυσική πραγματικότητα αυτή τη στιγμή, δεν ξεγελάει τον Θεό. Μπορεί να είναι ευφυής, αλλά δεν μπορεί να ξεγελάσει το Θεό. Έτσι η λύση δημιουργήθηκε αμέσως. Αλλά στην διάρκεια του χρόνου, φαίνεται ότι χρειάζεται τόσο μεγάλη εμπειρία ώστε η λύση να γίνει αποδεκτή, να βιωθεί και να εκφραστεί.

Χρονοτριβείτε μέσα στο χρόνο. Ο χρόνος είναι το διάστημα μεταξύ του σημείου στο οποίο αφήσατε τη μόνιμη Δημιουργία σας μέχρι την στιγμή που τελικά θα επιστρέψετε πλήρως σε αυτήν. Αυτό το διάστημα ονομάζεται χρόνος. Ο χρόνος είναι αδιανόητος και περιττός στη μόνιμη πραγματικότητά σας, επειδή ο χρόνος σχετίζεται με την αλλαγή. Σχετίζεται με γεγονότα που αλλάζουν. Είναι κάτι που σηματοδοτεί την εξέλιξη των γεγονότων.

Η όλη έννοια του χρόνου είναι μέρος της προσαρμογής στη ζωή μέσα σε μια φυσική πραγματικότητα. Πρόκειται για μια μορφή μέτρησης που καθορίστηκε αναγκαστικά για να μπορέσει κάποιος να οργανώσει τις σκέψεις και τις ενέργειές του, να μπορέσει να συνδεθεί με μια μεταβαλλόμενη φυσική πραγματικότητα, να επιτύχει την πρόοδο και τα επιτεύγματά του και να κατανοήσει την ιστορία και το παρελθόν του και την ιστορία και το παρελθόν άλλων που κατοικούσαν εδώ. Ο χρόνος είναι περιττός στη μόνιμη πραγματικότητά σας. Δεν έχει σημασία.

Μπορείτε να δείτε από τα λόγια Μας εδώ πόσο μακριά βρίσκεστε από το να είστε σε θέση να το βιώσετε ή να συντονιστείτε με αυτό. Ίσως σας κινεί την περιέργεια. Ίσως να διεγείρει μια αρχαία μνήμη μέσα σας. Ίσως υπάρχουν πτυχές τις οποίες επιθυμείτε. Ίσως να σας φαίνεται βαρετό και χωρίς κανένα ενθουσιασμό και να είστε απρόθυμοι να ζείτε σε μια αμετάβλητη πραγματικότητα.

Είστε τόσο εθισμένοι στην αλλαγή. Αγαπάτε την αλλαγή και μισείτε την αλλαγή ταυτόχρονα. Αγαπάτε τη φυσική ύπαρξή σας και μισείτε τη φυσική σας ύπαρξη. Σας εξάπτει το ενδιαφέρον. Σας διεγείρει. Και όμως σας πονάει, σας τρομάζει και σας απογοητεύει.

Σε αυτό το φαινομενικά ασυμβίβαστο πρόβλημα, της σύγχυση και της διχοτόμησης απευθύνεται η απάντηση του Θεού άμεσα. Γιατί ο Θεός έχει τοποθετήσει μέσα σας μια βαθύτερη νοημοσύνη που δεν συγχέεται από αυτό που συγχέει τη σκέψη σας, τον κοσμικό νου. Δεν βρίσκεται σε κατάσταση σύγχυσης από τον κόσμο. Δεν εξαπατάται από το παρουσιαστικό . Δεν προσελκύεται από όλα τα πράγματα που φαίνεται να σας προκαλούν, να σας παρασύρουν και να σας γοητεύουν. Δεν είναι τρομαγμένη από αυτό που σας τρομάζει. Δεν φοβάται την αλλαγή, την απώλεια και το θάνατο. Γιατί είναι το μόνιμο κομμάτι σας. Είναι το μέρος που δεν μπορεί ποτέ να χωριστεί από το Θεό.

Αυτή η Γνώση βρίσκεται μέσα σας τώρα. Βρίσκεται εδώ σε μια αποστολή να συμβάλλει, υπό ορισμένες συνθήκες, με ορισμένα άτομα, να επιτύχει ορισμένα πράγματα. Ο απώτερος σκοπός της είναι πέρα από την κατανόησή σας, αλλά τα βήματα που σας παρέχει είναι άμεσα προσβάσιμα και μπορούν να διακριθούν αν είστε πρόθυμοι, ανοιχτοί και ικανοί. Επιλύει το δίλημμα επειδή εκφράζει την πραγματικότητα της Αρχαίας Εστίας σας μέσα από εσάς ενώ βρίσκεστε εδώ σε αυτήν την προσωρινή φυσική πραγματικότητα. Σας επιδεικνύει μια μεγαλύτερη δύναμη, ένα μεγαλύτερο συντονισμό και μια μεγαλύτερη σχέση. Και παρέχει πραγματικές, απτές υπηρεσίες εδώ στον κόσμο όπου οι άνθρωποι υποφέρουν. Μαραζώνουν στη διάρκεια του χρόνου. Βιώνουν απελπισία και απόγνωση. Και ο κόσμος αντιμετωπίζει μεγάλες ωδίνες στο εγγύς μέλλον.

Ο Θεός δεν είναι αδιάφορος σε αυτό το θέμα. Ο Θεός στέλνει στον κόσμο αυτό που είναι απαραίτητο για να μπορέσουν οι πάντες εδώ να κινούνται προς μια θετική κατεύθυνση. Οι άνθρωποι σε αυτήν την πραγματικότητα έχουν την δυνατότητα της απόφασης και τη δύναμη να κάνουν τον κόσμο περισσότερο μια αντανάκλαση της Αρχαίας Εστίας τους ή να τον κάνουν ένα μέρος που να μοιάζει περισσότερο στην κόλαση.